IT&C

Galaxy A22, cel mai ieftin smartphone 5G de la Samsung care va fi lansat în 2021

Publicat: 22 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Galaxy A22 cel mai ieftin smartphone 5G de la Samsung care va fi lansat în 2021
Samsung Galaxy A22 cel mai ieftin telefon cu 5G

Ca în fiecare an, Samsung lansează un număr considerabil de telefoane de buget sau la un preț mediu, o mare parte a acestora fac parte din seria Galaxy A. Pentru anul 2021 cei de la Samsung au anunțat deja diverse modele. Anul a început cu lansarea telefonului A42, după care au fost lansate și telefoanele mai ieftine A12 și A02 urmat de A32. Recent au fost lansate și Galaxy A52 și A72. Următoarele pe lista de lansare sunt telefoanele Samsung Galaxy A22 și A82.

În acest articol o să ne limităm doar la Galaxy A22, versiunea mai ieftina a variantei deja lansate A32. Galaxy A22 se preconizează că fiind cel mai ieftin telefon cu 5G al celor de la Samsung, în 2021.

Samsung Galaxy seria A

Chiar dacă nu a fost lansat oficial, pe internet circula zvonuri precum că acest telefon vă fi disponibil în varianta 5G dar și 4G. Samsung Galaxy A22 va fi disponibil în patru culori: gri, alb, violet și o nuanță de verde.

Multe din specificațiile acestui telefon nu sunt cunoscute, dar cel mai probabil acest telefon va fi dotat cu un ecran de 6,5-inch LCD. Chiar dacă bunicul său A21 are o camera frontala de tip hole punch, A22 este așteptat să fie dotat cu o camera de tip noch, pe centrul ecranului.

Samsung Galaxy A22 – telefon de buget cu 4 camere

Samsung Galaxy A22 va fi dotat cu un ansamblu de 4 camere la fel ca predecesorul sau. Senzorul principal va avea 48 megapixel. Pe lângă aceasta modulul de camere va completat de o camera ultra-wide, una macro și una pentru profunzime.

În ultimul timp, Samsung a preferat să nu pună camerele într-o carcasă separata, acestea fiind plasate direct în carcasa telefonul.

Samsung  Galaxy A22 – specificații hardware și software

Noul telefon Samsung Galaxy A22 va avea un cipset MediaTek Dimensity 700. Acesta este un modem de preț mediu. A MediaTek Helio va fi folosit pentru varianta 4G a acestui telefon. Încă nu este clar dacă ambele variante, 4G și 5G, vor fi lansate simultan. În ultimul timp, Samsung a preferat să lanseze varianta 4G ceva mai târziu.

Samsung Galaxy A22 varianta 5G vă fi lansat pe 6 mai.

Cel mai probabil Samsung va lansa o varianta de 4GB RAM cu 64GB spațiu de stocare și o varianta cu 6GB RAM / 128GB memorie de stocare. Ambele variante vin cu un slot de microSD prin care vă puteți mari capacitatea de stocare.

Samsung Galaxy A22 – baterie și metode de încărcare

Telefonul A22 va avea un spate de plastic și cititorul de amprente vă fi plasat, cel mai probabil, în lateralul telefonului, încorporat în butonul de power.

Pentru încărcare acesta va folosi o mufa de tip USB-C. Telefonul vă fi echipat cel mai probabil cu o baterie de 5,000 mAh și va suporta o încărcare de 15 Watti. Chiar dacă Samsung numai oferă incarcatoare la variantele de top, la modele mid-range cel mai probabil îl veți găsi în cutie.

Samsung Galaxy A22 – preț

Din câte se pare Samsung plănuiește să lanseze Galaxy A22 în mai. În Europa sunt așteptate ambele variante ale acestui telefon, 4G și 5G. Încă nu este clar dacă acestea vor fi lansate simultan sau varianta 4G va apărea pe piață ceva mai târziu. Chiar dacă este un telefon ieftin ar trebuii să vă asigurați că este original Samsung și să nu-l cumpărați înainte de lansarea oficială.

Prețul pentru Samsung Galaxy A22 varianta 5G ar putea fi în jurul la 230 de dolari (sub 1000 lei), devenind astfel cel mai ieftin telefon cu 5G de la Samsung.

Varianta de 4G vă avea prețul de 180$ în jurul la 750 de lei.

Adauga un comentariu