Eveniment-Social

Gata cu meciurile accesibile! Începe returul în Superligă. Politehnica Iași primește vizita formației CFR Cluj: „Chiar nu pot să îmi explic ce s-a întâmplat în timpul meciului”

Publicat: 10 nov. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Gata cu meciurile accesibile Începe returul în Superligă. Politehnica Iași primește vizita formației CFR Cluj Chiar nu pot să îmi explic ce s-a întâmplat în timpul meciului
Fotbaliștii ieșeni încep în forță returul de campionat cu un meci dificil

Sâmbătă, 11 noiembrie 2023, va avea loc meciul dintre Politehnica Iași și CFR Cluj. Sperăm doar să nu regretăm punctele pierdute ușor în ultimele etape

Jucătorii ieșeni sunt pregătiți pentru returul din Superligă. În primul meci din acest campionat, echipa clujeană s-a impus cu scorul de 2-0. După ce a avut un început foarte slab, Poli Iași a adunat câteva victorii, însă, în ultimele partide, fanii au fost dezamăgiți pentru că echipa a pierdut foarte multe puncte accesibile.

Politehnica Iași privește spre retur

Echipa lui Leo Grozavu este pe locul 12, cu 17 puncte adunate, după ce a înregistrat 4 victorii, 5 egaluri și 6 înfrângeri în 15 etape. Problema majoră a echipei a rămas repriza a doua. În multe meciuri din aceste tur de campionat, ieșenii au jucat bine până la pauză, iar în partea a doua s-a rupt totul. Totuși, antrenorul Leo Grozavu ține să amintească de statului echipei, cel de nou promovată, dar și de obiectivele din acest sezon. După ce a fost suspendat trei etape, 2 pentru cartonaș roșu și una pentru cumulul de galbene, antrenorul ieșean revine alături de echipă.

„Cred că a fost un tur de campionat în care, chiar dacă suntem o nouă promovată, nu am arătat în niciun meci că suntem o echipă dinainte învinsă. Pe parcursul meciurilor, sigur am avut și momente de slăbiciune, dar au fost și momente în care ne-am ridicat la înălțimea adversarului. În afară de acea cădere inexplicabilă la jocul cu Craiova nu-mi aduc aminte un meci la care să fi pierdut la o diferență de goluri care să ne fi pus la punct. Suntem o nou promovată totuși, să nu uităm. V-am spus, va fi un an dificil pentru noi, un an de tranziție, va trebui să ne consolidăm ca echipă de prima ligă, după care trebuie să ne propunem mai mult. Obiectivul nostru este să ne consolidăm poziția”, a precizat Leo Grozavu, antrenorul Politehnicii Iași.

Duel de foc în Copou

Pe stadionul din Copou vine formația clujeană CFR, care se luptă din nou la titlu. Ardelenii au avut câteva evoluții neconcludente, însă se mențin ca o echipă de top în Superligă. Clujenii sunt superiori la capitolul atac, deoarece au marcat 28 de goluri față de 16 ale noastre, însă atacanții lor au avut mai mult succes în fața porții. Otele și Bîrligea au fost mai inspirați, în timp ce Harrison a înscris abia un gol, iar Sergiu Buș încă nu a împins mingea în plasă.

„Un meci greu cu o echipă care an de an își propune să câștige trofee, dar pentru noi e cu atât mai important că jucăm împotriva lor. Trebuie să jucăm foarte bine, să ne dorim mai mult și să câștigăm. Fiecare meci este special în felul lui, pentru că sunt 3 puncte în joc, acum că am jucat la CFR și am avut performanțe, le țin pentru mine. La meciurile în care am condus poate ne-am pus la adăpostul avantajului, dar nu este o scuză, chiar nu pot să îmi explic ce s-a întâmplat în timpul meciului. Am mai vorbit cu foștii colegi, dar acum nu este cazul să ne sunăm, să stăm între noi, deoarece acum, când întrăm în teren, fiecare cu echipa lui”, a transmis mijlocașul Mihai Bordeianu.

Politehnica Iași întâlnește formația CFR Cluj sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 18:45. La meci sunt așteptați mii de spectatori.

Comentarii
  • Da se așteaptâ ca populimea sâ contribuie la salariile bușaților lui grozavu cu toate câ joacâ aiurea –dar ce conteazâ mai mult ca încasarea banilor mocaaaa–

Adauga un comentariu