Cancan

Geanina Lungu, surpriză în familie la vârsta marilor realizări. Prezentatoarea va naște în august

Publicat: 15 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Geanina Lungu surpriză în familie la vârsta marilor realizări. Prezentatoarea va naște în august
Geanina Lungu, prezentatoarea știrilor de la România TV, urmnează să devină mamă pentru prima dată

Prezentatoarea TV Geanina Lungu le-a făcut o surpriză fanilor, dezvăluindu-le apariția unui nou membru în familie din august. Aceasta este însărcinată și va naște în curând un băiețel, pentru care a ales deja numele. Prezentatoarea știrilor de la România TV este foarte fericită și abia așteaptă să-și țină copilul în brațe.

Geanina Lungu trăiește o perioadă unică, extrem de frumoasă din viața ei. Prezentatoarea știrilor de la România TV este însărcinată și curând, în luna august, va aduce pe lume primul ei copil. Astfel, potrivit acesteia, emoțiile sunt mari și așteptarea devine din ce în ce mai grea pentru prezentatoarea TV.

Geanina Lungu familie

Primele informații despre apariția unui nou membru în familie au apărut încă din luna martie a acestui an. Atunci, Geanina Lungu a ales să dea vestea printr-o postare pe contul de Instagram. Pe 8 martie, de ziua femeii și a mamei în special, prezentatoarea a anunțat public că este însărcinată cu primul ei copil.

„Două inimi s-au unit deja pentru totdeauna iar peste 5 luni ne vom ține de mână și vom trece împreună prin viață. Cel mai așteptat bebeluș este pe drum și simt că Dumnezeu mi-a dat mai mult decât mi-am imaginat eu. M-ai ales să-ți fiu mamă, suflet din suflet și îți multumesc, minune!”, a fost mesajul Geaninei Lungu.

Geanina Lungu este la vârsta marilor împliniri

Prezentatoarea TV s-a născut pe 28 octombrie 1980 și are vârsta de 40 de ani, astfel că Geanina Lungu este în zodia Scorpion. Frumoasa brunetă a ales deja numele primului său copilul care va veni pe lume în august. Geanina Lungu a ales un nume special pentru copilașul ei, care se va numi Zian. Aceasta a menționat că numele bebelușului este ales după cel al părintelui Arsenie Boca înainte de a deveni ieromonah. Oricum, Geanina Lungu trăiește cu intensitate această perioadă și este nerăbdătoare să-și țină bebelușul în brațe.

„Mulțumesc lui Dumnezeu pentru această binecuvântare. A fost un copil mult aşteptat. Dumnezeu a știut când este momentul potrivit să ne vedem visul împlinit și sunt recunoscătoare că trăiesc această minune. Emoțiile cresc pe măsură ce se apropie momentul întâlnirii cu el. În două luni îmi voi ţine în brațe puiul mult așteptat”, a spus Geanina Lungu.

Soț Geanina Lungu – necunoscuta din CV-ul prezentatoarei

Prezentatoarea știrilor de la România TV trăiește probabil cea mai frumoasă perioadă din viață alături de soțul ei, cei doi urmând să devină părinți în curând. Totuși, chiar dacă Geanina Lungu a dat destule detalii cu privire la copilul pe care urmează să-l nască, ea este destul de discretă cu privire la partenerul său de viață. Așadar, ea a ales să țină departe de ochii presei acest aspect din viața sa.

Dincolo de toate acestea, Geanina Lungu lucrează la România TV din 2011, chiar de la lansarea postului. Totuși, ea a avut o pauză de un an (2017-2018), când a dat probe alături de Vlad Ionescu, pentru a prezenta ştiri la TVR. Atunci nu s-a concretizat nimic, astfel că ea a revenit la România TV. Înainte de 2011, ea a fost jurnalist pe sport la Realitatea TV şi la Telesport. În altă ordine de idei, Geanina Lungu așteaptă un nou membru în familie, aceasta fiind la vârsta marilor împliniri…

Adauga un comentariu