Actualitate

Gelozie dusă la extrem! Şi-a omorât nevasta pentru că vorbea cu un alt bărbat la telefon

Publicat: 21 ian. 2021
un bărbat și-a ucis iubita din gelozie și a încercat să se sinucidă
un bărbat și-a ucis iubita din gelozie și a încercat să se sinucidă

Gelozia a fost dusă la extrem într-o localitate din judeţul Gorj. Un bărbat în vârstă de 61 de ani şi-a omorât soţia pentru că aceasta vorbea la telefon cu un alt bărbat. Primarul spune că cei doi nu se certau niciodată şi că erau exemplari venind la muncă pentru a primi ajutorul social.

Conform vecinilor celor doi soţi se pare că fi avut o ceartă întinsă pe mai multe zile după ce soţul şi-a surprins soţia vorbim la telefon cu un alt bărbat.

Bărbatul a încercat să se sinucidă după ce şi-a omorât soţia

Ajuns acasă, bărbatul domiciliat în localitatea Scoarța din judeţul Gorj, şi-a surprins soţia vorbind la telefon cu un alt bărbat. Într-o criză de gelozie, soţul a luat un cuţit din bucătărie şi şi-a înjunghiat mortal soţia. Vecinii spun că cei doi aveau erau în conflic de mai multe zile şi că, cel mai probabil, conversaţia soţiei cu un bărbat a fost picătura care a umplut paharul.

După ce şi-a ucis soţia şi a realizat ce a făcut, bărbatul nu a mai dorit să trăiască. Acesta a încercat să se sinucidă folosindu-se de acelaşi cuţit. Concret, criminalul şi-a aplicat mai multe lovituri de cuţit în abdomen. Acesta a fost salvat de nora celor doi care, venind acasă şi-a găsit socrii într-o baltă de sânge. Bărbatul a fost transportat de urgentă la Spitalul Judeţean de urgentă din Târgu Jiu şi primeşte îngrijiri medicale.

Cei doi soţi aveau împreună trei copii, toţi fiind adulţi. Poliţiştii care instrumentează cazul au deschis un dosar penal pentru omor.

Primarul comunei Scoarța îi considera o familie exemplu

Întrebat de jurnaliştii adevărul.ro despre familia în care s-a produs tragedia, primarul Ion Stamatoiu, primar al comunei Scoarța a afirmat că familia în cauză era un exemplu, ambii fiind beneficiari de ajutor social dar care își câștigau ajutorul prestând muncă în cadrul primăriei. Primarul le-a mai spus jurnaliştilor că nu i-a auzit pe cei doi să se certe vreodată şi că a rămas surprins şi şocat de cele întâmplate:

„Era o familie care se descurcă mai greu în privința banilor. Au beneficiat de ajuror social şi veneau împreună la lucru. Nu am auzit că s-au certat vreodată. Am rămas şi eu surprins de ceea ce s-a întâmplat“.

Crimele din gelozie un motiv de îngrijorare în România

Crimele din gelozie sunt tot mai dese în România. Vorbim despre faptul că tot mai multe femei se plâng de faptul că cei cu care au o relaţie devin tot mai violenţi. Totuşi, în pofida faptului că acestea obţin, de cele mai multe ori ordine de restricţie împotriva iubiţilor/soţilor violenţi, momentan nu există vreo posibilitate prin care, din punct de vedere tehnic, poliţiştii pot fi alertaţi în timp real de faptul că victimei îi este încălcat ordinul de restricţie.

În altă ordine de idei, un caz de gelozie soldat cu crimă s-a petrecut în centrul Timișoarei atunci când un individ şi-a ucis iubita care tocmai se despărţise de el. Acesta i-a aplicat victimei 25 de lovituri de cuţit şi a fost condamnat la 30 de ani de închisoare.

Un alt caz intrat în atenţia publică este reprezentat de fostul şef al Poliţiei Locale din Oradea care şi-a înjunghiat iubită în plină stradă.

Adauga un comentariu