Cancan ultimă oră

George Burcea, amendă uriașă în urma dosarului în care a fost judecat pentru conducere sub influența drogurilor

Publicat: 25 ian. 2022
George Burcea și Andreea Bălan
George Burcea a primit vestea că a încasat o amendă penală uriașă, de 16.000 de lei

George Burcea a primit vestea că a încasat o amendă penală uriașă, de 16.000 de lei, în urma dosarului în care a fost judecat pentru conducere sub influența drogurilor.

George Burcea și-a aflat sentința în dosarul în care a fost judecat pentru că a condus mașina sub influența substanțelor interzise, amenda penală fiind de 16.000 de lei, iar timp de un an nu va mai avea dreptul de a șofa. Mai mult, el va trebui să achite, pe lângă amenda uriașă primită, și încă 2.100 de lei drept cheltuieli judiciare.

Între timp, George Burcea așteaptă și sentința în procesul de divorț de Andreea Bălan, războiul celor doi fiind ”colorat” cu ieșiri publice dure ale cântăreței la adresa (încă) soțului ei.

Ce spune George Burcea despre sentința în dosarul consumului de droguri

Actorul fusese oprit de Poliție, în trafic, la doi pași de casa în care locuia cu celebra artistă, iar în momentul în care i s-au prelevat probe biologice a fost găsit pozitiv la consumul de cocaină.

”Este un subiect sensibil, nu prea îmi place să vorbesc despre asta”, a spus George Burcea.

De atunci, timp de doi ani, George Burcea a fost inculpat într-un proces care, cel puțin în prima fază, a ajuns la final, iar sentința Judecătoriei din Buftea a fost una nu tocmai pe placul actorului care a primit o amendă uriașă, 16.000 de lei.

”Am văzut știri în care se scrie că am primit acea amendă de 16.000 de lei, pe care o pot contesta în 10 zile, dar în toate articolele de presă apar cu „pușcărie, pușcărie, pușcărie”. Dacă îmi dădea doi ani cu suspendare și o amendă de, spre exemplu, 1.000 de lei, se scria că Burcea a luat pușcărie.
Așa, că am primit o amendă doar, tot de pușcărie se scrie. Că dacă nu o plătesc, ajung la pușcărie. Mi-a venit sentința, am de plătit doar o amendă penală, nu scrie nimic de pușcărie”, ne-a spus, în exclusivitate, George Burcea.

George Burcea va contesta amenda primită

George Burcea a recunoscut pentru FANATIK că va depune, totuși, contestație la sentința primită de la magistrații Judecătoriei Buftea.

”Se va depune contestație. Va depune probabil și Parchetul un apel, vom face și noi același lucru, apoi se va da sentința definitivă.
Plătesc și 16.000 de lei, e mai bine decât să îmi fi dat doi ani cu suspendare. Rămân cu perioada de probațiune, dar asta e, voi circula cu Uber-ul, Viviana are oricum permis, mă voi descurca”, a mai spus George Burcea.

Conform deciziei instanței, actorul George Burcea poate cere eșalonarea plăților, amenda primită de 16.000 de lei putând fi achitată în 24 de rate lunare, ceea ce înseamnă câte puțin peste 650 de lei.

George Burcea, nerăbdător să divorțeze de Andreea Bălan

Tot de doi ani, George Burcea este în mijlocul unui război surd cu Andreea Bălan, cei doi având, la secret, procesul de divorț și de stabilire a custodiei celor două fete ale lor. De altfel, a recunoscut George Burcea pentru FANATIK, de ceva vreme, la fiecare termen al procesului de divorț magistrații amână cauza.

”Cu divorțul, sper să nu se mai amâne, s-a tot amânat în ultimele luni. Vom avea înfățișare pe 3 februarie. Sau dacă se amână, să fie totuși și în favoarea mea, să fie cercetate toate actele depuse la dosar de ambele părți”, a spus George Burcea.

Și, speră el, va reuși să obțină custodia comună a celor două fetițe, dar și desfacerea căsătoriei din culpă comună, pe când Andreea Bălan vrea custodie exclusivă a fetițelor și culpă exclusivă în ceea ce privește divorțul în dreptul actorului.

Dar, până la divorț, continuă războiul dintre ei, George Burcea mărturisind că discuțiile lor sunt, în mare parte, reproșuri pe care le primește de la vedetă. ”Nu înțeleg de ce există această înverșunare… Aștept oricum să văd ce spune instanța”, a mai precizat George Burcea.

George Burcea și Andreea Bălan, relație dificilă

Războiul dintre Andreea Bălan și George Burcea a început, public, acum doi ani, după ce actorul fusese oprit de Poliție și acuzat că a condus sub influența drogurilor. Acela a și fost motivul în care, la nivel declarativ cel puțin, vedeta a depus actele de divorț de George Burcea. Iar de atunci, în războiul celor doi sunt adeseori aduse în discuție problemele cu legea pe care le are actorul și pentru care a fost condamnat la plata unei amenzi penale uriașe.

 

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!
Adauga un comentariu