Cancan

Andreea Bălan și George Burcea au două fiice minunate. Actorul a spus abia acum adevărul despre divorț

Publicat: 28 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Bălan și George Burcea au două fiice minunate. Actorul a spus abia acum adevărul despre divorț
Andreea Bălan și George Burcea au îngropat securea războiului la mai bine de un an și jumătate de la despărțire

Andreea Bălan și George Burcea au format unul dintre cele mai controversate cupluri de la noi din țară, cu o relație de aproape cinci ani și o căsnicie care a durat doar patru luni. Mariajul lor s-a terminat mult prea devreme, după ce a devenit unul tot mai rece și presărat cu atacuri dureroase. Însă chiar dacă Andreea și George s-au despărțit de aproape doi ani, divorțul a fost finalizat în urmă cu o lună.

În urmă cu mai bine de doi ani, Andreea Bălan și actorul George Burcea formau unul dintre cele mai frumoase cupluri. Cei doi au avut o relație de aproape cinci ani din care au rezultat două fetițe. Andreea și George s-au căsătorit în august 2019, dar mariajul lor s-a destrămat după doar câteva luni.

Andreea Bălan și George Burcea au avut o căsnicie scurtă

Frumoasa blondină Andreea Bălan și actorul George Burcea au avut parte de o căsnicie extrem de scurtă. Cei doi s-au căsătorit în luna august a anului 2019 și s-au despărțit cu certuri și multe controverse la începutul lui 2020. Recent, actorul a fost invitat la emisiunea online „În Oglindă”, unde a vorbit despre cum au stat lucrurile între ei de s-a ajuns la divorț. George Burcea spune că nu și-a dorit deloc divorțul și i-a fost greu să accepte că nu mai are o familie și va sta departe de cele două fetițe pe care le are cu Andreea Bălan.

George mai spune că, atunci când a simțit că locul lui nu mai este în acea relație, a lăsat deoparte orice regret și a decis să plece. Totodată, recunoaște că și el a greșit, dar nu își asumă în totalitate vina, pentru că spune că a încercat să se dedice complet familiei lui, dar nu s-a putut.

„A fost foarte greu. Nu mi-am dorit divorțul. Am încercat să îmi adun toată energia și efortul psihic ca atunci când o să îmi formez o familie să fiu 100% acolo și am fost. Dar ce crezi, lucrul ăsta nu s-a putut 100% după acel moment. Când nu au mai funcționat lucrurile, am plecat, indiferent de cancanuri și alte lucruri. Nu doresc să vorbesc despre ele”, a spus George Burcea.

În ce relații au rămas George și Andreea

Totodată, George Burcea a dezvăluit că a fost greu să aibă o relație normală cu Andreea după despărțire. Iar acest lucru s-a întâmplat deoarece amândoi nu se puteau opri din atacuri și răutăți. Cu toate acestea, actorul se bucură că acum a ajuns la un consens cu fosta soție, de dragul celor două fiice. După mai bine de un an și jumătate de la despărțire, Andreea Bălan și George Burcea au decis să îngroape securea războiului. Acum ei colaborează destul de bine de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. Mai mult, actorul este mulțumit că poate petrece timp cu cele mici în weekend și așa rămân apropiați.

„Am doi copii minunați, două fetițe sănătoase, și este important că atât ea, cât și eu, să ne vedem de interesele copiilor că asta este cel mai important acum în relația noastră. Slavă cerului, de două luni mi se permite să le iau în fiecare weekend la mine, în apartament unde stau. Le iau de la grădiniță și le aduc acasă duminică seara”, a precizat George Burcea.

Chiar dacă la un moment dat ambii își refăcuseră viețile, Andreea Bălan s-a despărțit de iubit și doar George Burcea mai este într-o relație, iubita acestuia fiind Viviana Sposub. Cu toate acestea, Andreea Bălan nu a precizat până acum de ce s-a despărțit de Tiberiu Argint.

Adauga un comentariu