Cancan

George Burcea, rupe tăcerea despre despărțire. Ce s-a întâmplat între el și Viviana Sposub

Publicat: 20 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
George Burcea rupe tăcerea despre despărțire. Ce s-a întâmplat între el și Viviana Sposub
George Burcea susține că nu s-ar fi despărțit de iubita sa Viviana Sposub

Recent au apărut anumite zvonuri despre George Burcea și Viviana Sposub, și anume cu privire la o posibilă despărțire a acestora. Și totuși, dacă gestul făcut de focoasa brunetă nu lasă loc de interpretări, actorul dezminte ruptura dintre ei. Mai mult, nici Viviana nu a făcut un anunț oficial, ci doar s-a limitat la a șterge toate pozele cu iubitul ei de pe Instagram.

Cel puțin până de curând, George Burcea și Viviana Sposub au trăit o frumoasă poveste de iubire. În urmă cu un an, cei doi îndrăgostiți s-au apropiat rapid, astfel că relația lor a evoluat foarte frumos. Cu toate acestea, dar în ultima vreme se zvonește că flacăra iubirii s-ar fi stins între ei. Cu toate acestea, actorul a vorbit exact despre ceea ce se întâmplă între el și iubita lui și a dat unele lămuriri.

George Burcea, dezvăluiri despre despărțire

Se vorbește tot mai mult despre despărțire între George Burcea și Viviana Sposub. Iar acest lucru pare să fie destul de evident după ce bruneta a șters toate fotografiile cu iubitul ei. Cei doi încă nu au făcut declarații despre acest subiect, însă George Burcea a organizat o sesiune de întrebări și majoritatea au fost despre Viviana Sposub.

George Burcea a declarat că se pregătește pentru un nou rol și este foarte ocupat în plan profesional. Din acest motiv nu și-a plănuit o vacanță, pentru că va munci foarte mult în următoarea perioadă. Cât despre situația din plan personal, el spune că o iubește mult pe Viviana și se preocupă atât de ea, cât și de fetițele sale, cu care încearcă să petreacă mult timp. Cât despre Viviana, spune că este cea care l-a sprijinit mereu și care niciodată nu l-a părăsit.

„O iubesc pe Viviana și îmi văd de cele două minuni pe care le am (n.r. – fiicele sale). Cred că este mai mult decât suficient ceea ce fac. Să-mi dea Dumnezeu putere și sănătate să le duc pe toate. Și cred că am atât din partea Lui, cât si din partea Vivianei, căreia îi mulțumesc și o iubesc enorm și care timp de un an n-a lipsit o secundă din viața mea, iar pe lângă asta, m-a susținut din toate punctele de vedere”, a declarat actorul.

Viviana l-a șters pe George de pe Instagram

Tot mai multă lume crede că povestea de iubire dintre Viviana Sposub și George Burcea pare să fi ajuns la final. Iar acest lucru pare a fi confirmat și de semnele evidente pe care asistenta TV le-a făcut în online. Frumoasa brunetă l-a scos de la urmăritori pe iubitul ei, a șters toate fotografiile cu el și nu mai există nicio urmă a actorului pe profilul ei, însă George Burcea nu recunoaște nimic.

Fostul soț al Andreei Bălan nu a recunoscut că există probleme în relația sa sau că s-ar fi încheiat deja și continuă să lase impresia că lucrurile merg bine. Bărbatul continuă să o urmărească pe rețelele de socializare și chiar postează fotografii cu aceasta.

Totuși, se pare că ceva ar fi la mijloc și, din primele semne, el ar fi greșit cu ceva. Mai mult, acum încearcă să lase impresia că totul merge bine și nu își dorește ca lumea să afle adevărul pe care iubita sau fosta lui iubită începe deja să-l afișeze. Așadar, rămâne de văzut ce se întâmplă în continuare cu George Burcea și despre posibila despărțire de iubita lui…

Adauga un comentariu