Cancan

Viviana Sposub, dată afară de la Pro TV, după ce a cerut mai mulți bani. Ce alte pretenții avea

Publicat: 03 iun. 2021
Viviana Sposub dată afară Pro TV
Iubita lui George Burcea a fost înlocuită de la emisiunea Vorbește Lumea după ce a cerut o mărire de salariu

Viviana Sposub, iubita lui George Burcea, a fost dată afară de la Pro TV din cauza pretențiilor financiare exagerate și nu numai. Profitând de pauza luată de Adela Popescu, care este însărcinată, ea a plusat și a cerut o mărire de salariu. Numai că șefii trustului din Pache Protopopescu nici nu au vrut să audpă de așa ceva și au pus-o pe liber.

Recent, s-a aflat adevăratul motiv pentru care Viviana Sposub a plecat de la Pro TV. Conform unor surse din trust, aceasta ar fi cerut mult mai mulți bani decât ar fi meritat. Ba chiar, s-ar fi plâns și că muncește prea mult și are nevoie de mai mult timp liber. În replică, șefii de la Pro TV nu au fost prea încântați de pretențiile iubitei lui George Burcea, așa că au încheiat contractul pe care îl aveau cu aceasta.

După ce emisiunea „Ferma” s-a terminat, Viviana Sposub a putut fi văzută ca și co-prezentatoare la emisiunea Vorbește lumea, emsiune moderată de Cove și Lora, după ce Adela Popescu, însărcinată, s-a retras, în luna ianuarie a acestui an. Telespectatorii s-au putut bucura pentru scurt timp de iubita lui George Burcea la Vorbește Lumea, întrucât a dispărut din emisiune rapid.

Viviana Sposub, dată afară de la Pro TV

Crezând că șefii trustului din Pache Protopopescu nu o vor refuza, iubita lui George Burcea a plusat la partea financiară mai mult decât ar fi meritat. În plus, pe lângă salariul mare pe care l-a cerut, Viviana Sposub ar fi vrut și mai mult timp liber pe care să îl petreacă cu George Burcea. Și aceasta deoarece cei doi se află la început de relație, imediat după ce emisiunea Ferma s-a terminat. Astfel, o primă discuție cu un șef mai „îngăduitor” ar fi decurs bine pentru Viviana. Bruneta l-a convins, iar bărbatul i-a promis că lucrurile se vor rezolva pozitiv în ceea ce o privește. Numai că bunăvoința s-a oprit aici pentru botoșăneancă.

Ceilalți șefi, superior ierarhici, nici nu au vrut să audă. Astfel, oamenii cu drept de decizie din Pro TV, copleșiți de pretențiile iubitei lui George Burcea, au hotărât să se despartă de aceasta pe cale amiabilă. Iar acum, starea vremii pe care trebuia o prezenta Viviana Sposub la emisiunea „Vorbește lumea” a ajuns să fie prezentată de Francisca.

„De astăzi ne mărim echipa. E vremea să o primim în viaţa noastră pe Francisca. Bine ai venit! Noua noastră colegă! Tu ne vei ţine la curent cu datele despre vreme”, spunea Cove după ce Viviana Sposub a dispărut.

Viviana Sposub nu pare afectată de plecarea de la Pro TV

Oricum, pentru frumoasa brunetă nu pare să fie o mare tragedie încetarea colaborării cu Pro TV. Viviana Sposub trăiește în prezent o poveste de dragoste cu actorul George Burcea, pe care l-a cunoscut pe perioada participării la show-ul „Ferma”. Și dacă e după cum spune iubitul ei, Viviana Sposub nu ar suferi prea tare în urma părăsirii trustului.

„Pentru mine, Viviana este o puternică și o luptătoare, mai ales privind de cum a venit ea în Fermă, cum am văzut-o eu pentru prima oară – Viviana pe care nu o cunoșteam, atunci o văzusem pentru prima oară în viața mea, cum am văzut-o în primul episod și cum am lăsat-o eu, după opt episoade. Mie mi se pare și susțin în continuare această teorie: că este mai puternică, mai învingătoare, este mai luptătoare, are mai multă energie și are mai multă încredere în ea. Pentru că este foarte important ca partenerului să-i oferi încredere indiferent dacă face un lucru bun sau mai puțin bun”, spunea George Burcea.

În altă ordine de idei, după ce Viviana Sposub a fost dată afară de la Pro TV, rămâne de văzut către ce televiziune se va orienta…

Comentarii
Adauga un comentariu