Cancan

Andreea Bălan, răsfățată de iubit în vacanță. Cum a fost surprinsă la micul dejun

Publicat: 02 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Bălan răsfățată de iubit în vacanță. Cum a fost surprinsă la micul dejun
Andreea Bălan și Tiberiu Argint se află zilele acestea în vacanță în Turcia și profită din plin de zilele însorite

Îndrăgita interpretă Andreea Bălan este răsfățată la maximum de iubit în vacanța romantică pe care o petrece zilele acestea în Turcia. Ea și Tiberiu Argint au ales un hotel de lux din Istanbul care le oferă o priveliște de milioane. De remarcat că în ultima perioadă, Andreea și iubitul ei au avut parte de mai multe astfel de escapade romantice. Așadar, nu ar fi exclus, în curând, ca Andreea și Tiberiu să ajungă la Altar…

Fosta jumătate blondă a trupei Andre se află zilele acestea în vacanță în Turcia. Aceasta profită din plin de zilele însorite și petrece clipe de neuitat alături de Tiberiu Argint. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an, după ce blondina s-a despărțit de George Burcea. Acum, Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au cazat la un hotel de lux, de cinci stele, din Istanbul, iar vederea pe care o are este superbă! Mai mult decât atât, cântăreața s-a simțit extrem de răsfățată.

Andreea Bălan, răsfățată de iubit

Andreea Bălan se află în vacanță în Turcia la un hotel de lux de cinci stele din Istanbul. De menționat că serviciile oferite de resort sunt la un nivel înalt. Iar pentru a dovedi asta, Andreea Bălan s-a fotografiat pe terasă, în timp ce se pregătea să servească cea mai importantă masă a zilei. La micul-dejun, Andreea Bălan s-a simțit, cu adevărat, răsfățată. Pe masa ei se puteau vedea de la fructe, ou fiert, miere, legume, brânză, până la suc natural și cafea. Astfel, Andreea s-a simțit ca o adevărată prințesă! Și unde mai pui că și-a scăldat privirea în priveliștea minunată pe care a avut-o de la hotel!

„Breakfast with love & a nice view ??” (n.r. – „Mic-dejun cu dragoste și o priveliște frumoasă”), este mesajul scris de Andreea Bălan în dreptul imaginii postate pe contul de Instagram.

De altfel, precizează apropiații celor doi, având mai bine de un an de relație, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au decis să meargă cât de des pot în vacanțe, singurei. Și aceasta pentru a vedea cum se acomodează unul cu celălalt, ținând cont că încă nu locuiesc împreună. Iar rezultatele par să fie cât se poate de promițătoare, motiv pentru care, deja, au început să posteze fotografii împreună pe conturile de socializare. Semn că relația lor a trecut la următorul nivel și că nu ar fi o mare surpriză să anunțe că se logodesc.

Andreea Bălan se înțelege de minune cu familia iubitului ei

După cum spunea, Andreea și Tiberiu Argint formează un cuplu mai bine de un an. Și dacă blondina are o relație nemaipomenită cu Tiberiu, iată că ea se înțelege foarte bine și cu membrii familiei acestuia. Astfel, sora lui Tiberiu, Sonia Argint, a dezvăluit că ea și Andreea au devenit prietene bune și chiar au mers în câteva vacanțe împreună. Mai mult, de curând, Andreea Bălan a fost invitată și la ziua mamei iubitului ei.

Altfel spus, Andreea Bălan le-a cucerit iremediabil pe rudele iubitului ei, iar cumnata sa are numai cuvinte de laudă la adresa ei:

„Cu Andreea mă înțeleg foarte bine. Este foarte caldă, muncitoare și ambițioasă, iar atunci când ne întâlnim râdem cu lacrimi”, a precizat Sonia Argint.

În altă ordine de idei, cum Andreea Bălan așteaptă să se pronunțe divorțul de George Burcea, artista și actualul ei iubit au discutat și de planuri de viitor. Și de ce nu, din moment ce până acum s-au înțeles de minune…

Adauga un comentariu