Cancan ultimă oră

George Burcea vorbeste despre momentul în care Andreea Bălan a fost la un pas de moarte

Publicat: 19 ian. 2022
Andreea Bălan și George Burcea
Invitat la emisiunea online „În Oglindă', prezentată de Mihai Ghiță, George Burcea a relatat mai multe episoade din viața lui. Actorul a povestit atât despre copilăria sa, cât și despre perioada în care a fost însurat cu Andreea Bălan

Invitat la emisiunea online „În Oglindă’, prezentată de Mihai Ghiță, George Burcea a relatat mai multe episoade din viața lui. Actorul a povestit atât despre copilăria sa, cât și despre perioada în care a fost însurat cu Andreea Bălan. Cei doi au trecut prin momente de cumpănă împreună, însă cel mai dificil a fost episodul în care artista s-a aflat la un pas de moarte.

George Burcea a fost prezent în cadrul emisiunii online „În Oglindă”, găzduită de Mihai Ghiță. În cadrul interviului susținut, acesta a vorbit despre căsnicia sa cu Andreea Bălan, dar și despre momentele dificile prin care a trecut alături de divă. Cuplul a fost căsătorit din august 2019 până în martie 2020, iar împreună au două fete, Ella Maya și Clara Maria.

Andreea Bălan a fost la un pas de moarte

În timpul celei de-a doua nașteri, artista s-a confruntat cu mari probleme de sănătate, aflându-se la un pas de moarte. George a povestit despre acel episod, dar și despre stările prin care a trecut ca tată.

George Burcea a dezvăluit faptul că momentul în care Andreea Bălan a intrat în stop cardio-respirator a fost unul cu adevărat dificil pentru el. În acele clipe, actorul se gândea atât la fosta sa soție, cât și la cele două fiice.

George Burcea, despre stopul cardio-respitor suferit de Andreea Bălan

George Burcea a povestit în cadrul interviului despre momentul în care fosta sa soție, Andreea Bălan a intrat în stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană. Actorul a recunoscut că a fost foarte dificil să își vadă partenera de viață la un pas de moarte.

„A fost un moment foarte delicat, un moment de răscruce pentru toți membrii familiei, și din partea ei, și din partea mea, și mai ales pentru noi. „A fost destul de dificil să-ți vezi consoarta aproape de moarte, un copil de jumătate de oră născut, unul care te aștepta acasă și pe mama ei, care aștepta să o sunăm, să-i spunem dacă a fost bine sau nu. A fost foarte greu”, a spus acesta.

El a continuat spunând că întotdeuna și-a dorit să aibă parte de o familie. Acest lucru l-a ajutat să se pună pe picioare în clipele grele prin care a trecut deoarece trebuia să fie 100% dedicat fetițelor sale.

„Pentru că eu nu am avut parte de o familie, am încercat cumva să mă concentrez și să-mi adun toate puterile și energia și psihicul să mi-l întăresc în așa fel încât, în momentul în care eu îmi voi forma o familie, să pot să fiu 100% lângă ea”, a continuat el.

George Burcea:”Am fost 100% în această relație”

George Burcea susține că a fost extrem de implicat în relația și căsnicia pe care a avut-o cu Andreea Bălan. Actorul a subliniat faptul că atunci când nu a mai existat înțelegere, s-a retras și cei doi și-au luat la revedere. El se bucură că în acest moment are două fetițe absolut minunate și se dedică acestora cât de mult este posibil.

„Lucrul ăsta nu s-a putut 100% și după aceea. Eu am fost 100% în această relație, atâta timp cât a fost. În momentul în care nu s-a mai putut, am plecat, ne-am luat la revedere. Am doi copii minunați, două fetițe sănătoase. Este important ca atât ea, cât și eu să ne vedem de interesele copiilor, dar și de interesele noastre”, a completat.

George Burcea își vede fiicele săptămânal

Actorul a povestit faptul că în fiecare final de săptămână își petrece timpul cu fiicele lui. Acesta le ia vinerea de la grădiniță și stă alături de ele până duminică după-amiază.

„De două luni de zile mi se permite să le iau în apartamentul în care stau. Le iau de vineri până duminică. Le-am luat în fiecare weekend, cu o excepție, două”, a mai spus actorul.

George Burcea s-a simțit abandonat de Andreea Bălan

George Burcea a povestit faptul că s-a simțit abandonat în momentul divorțului de Andreea Bălan. El a explicat că nimeni nu a fost alături de el în acele clipe grele.

„Primul moment în care m-am simțit abandonat a fost fix acel moment cu declarațiile tatălui meu. M-am simțit singur împotriva tuturor. Îmi doream să-mi fie cineva alături. În afara nașului fetiței mici, nu a fost nimeni alături de mine”, a spus acesta.
Adauga un comentariu