Sport

George Pușcaș, atacantul naționalei României, a avut prima reacție după ce Fenerbahce și-a manifestat interesul pentru el. „Vreau să câștig trofee”

Publicat: 02 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
George Pușcaș atacantul naționalei României a avut prima reacție după ce Fenerbahce și-a manifestat interesul pentru el. Vreau să câștig trofee
George Pușcaș, atacantul naționalei de fotbal a României, este la un pas de transferul la Fenerbahce.Puscas of Romania celebrates with the ball after Romania take a 3-2 lead during the UEFA Under-21 Championship 2019 match at Stadio Dino Manuzzi, Cesena. Picture date: 21st June 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage(Credit Image: © Jonathan Moscrop/CSM via ZUMA Wire)

George Pușcaș, atacantul naționalei este unul dintre cei mai căutați jucători români, dar deocamdată nu ia în calcul o plecare de la Reading, deși a recunoscut că și-ar dori să ajungă la o echipă care se luptă pentru trofee.

Turcii anunță că George Pușcaș, atacantul naționalei de fotbal a României, este dorit insistent de Fenerbahce. Atacantul naționalei este unul dintre cei mai căutați jucători români, dar deocamdată nu ia în calcul o plecare de la Reading, deși a recunoscut că și-ar dori să ajungă la o echipă care se luptă pentru trofee.

„Sunt foarte fericit de perioada pe care am petrecut-o la Reading. Fanii m-au primit foarte bine. Accidentarea m-a oprit puțin din circuit, dar sunt fericit, fanii mă susțin în continuare. Tot ceea ce s-a întâmplat aici m-a ajutat să cresc. Din câte știu eu, Fenerbahce nu cred că a avut un contact încât să fie ceva concret. Sunt doar zvonuri.
Și dacă ar fi fost, eu mă gândesc la Reading. Vreau să termin campionatul și o să mă gândesc după care va fi pasul următor. Mie îmi place aici, vreau să mai rămân un an, să mai cresc, dar în fotbal nu se știe niciodată ce îți rezervă viitorul”, a declarat George Pușcaș.

Visul lui George Pușcaș, atacantul naționalei de fotbal a României

Atacantul român speră ca pe viitor să ajungă la o echipă unde să se poată lupta pentru trofee, iar Fenerbahce i-ar putea oferi această șansă, fiind unul dintre cele mai importante cluburi din Turcia.

„Îmi doresc mult să câștig o Cupă și un campionat, mă gândesc la asta, iar pe viitor sper să ajung la o echipă cu care să mă pot bate pentru trofee. Îmi propun ca în viitor să ajung la o asemenea echipă, ar fi ceva extraordinar. Vreau să câștig trofee”, a anunțat Pușcaș.

George Pușcaș se vede în Premier League

Totuși, Pușcaș și-a exprimat dorința de a rămâne în Anglia și își dorește să evolueze în Premier League.

„Simt că aici e locul meu. Simt campionatul foarte puternic și vreau să joc din ce în ce mai bine și să ajung la următoare etapă în care pot să-mi îndeplinesc un vis și să pun rezultatul muncii mele. Obiectivul meu este să joc în Premier League. Sunt încrezător că voi ajunge să joc și să evoluez acolo, munca te răsplătește mereu”, a mai spus Pușcaș.

24 de ani are George Pușcaș.
4,8 milioane de euro este cota de piață a lui Pușcaș, conform transfermarkt.com.

Adauga un comentariu