Sport

George Pușcaș, pus la colț: „Personalitatea lui a dat în tupeu și apoi în nesimțire”

Publicat: 18 oct. 2019

Unul dintre antrenorii pe care George Pușcaș i-a avut la juniori, Lucian Marinof, a dezvăluit ce fel de caracter avea atacantul naționalei, cu 7 ani în urmă. Discuțiile au apărut după gestul făcut de vârf împotriva Norvegiei.
„Cu Pușcaș am lucrat între 2010-2012. Îl cunosc foarte bine și pe Pușcaș și pot să vă spun că el are o personalitate mult prea mare pentru vârsta lui. Personalitatea lui George a dat la început în tupeu, iar apoi în nesimțire”, a spus Lucian Marinof, pentru Prosport.

George Pușcaș cerea multe pase pe teren pentru a fi golgheter

Același Marinof a anunțat și alte detalii legate de comportamentul pe care atacantul lui Reading îl avea în perioada junioratului. Prin dorința lui de a marca, îi chinuia pe colegii de la lot.
„În 2012 eu am plecat de la FRF, deoarece nu mi s-a mai prelungit contractul, dar totuși mai păstram legătura cu foștii mei elevi. Aceștia mi s-au plâns de Pușcaș că îi tot bate la cap cu primitul de pase.
Că el trebuie să fie golgheter și trebuie să dea cât mai multe goluri, adică toate mingiile să ajungă la el. Îi înțelegeam pe băieți pentru că știam cât de dificil era să lucrezi cu Pușcaș”, a mai povestit Marinof.loading...

Adauga un comentariu