Actualitate

George Simion, atac la Florin Cîțu în Parlament: „Unde este micuțu`? E trimis la produs?” – VIDEO

Publicat: 25 nov. 2021
George Simion vorbește la microfon în mulțime
George Simion, lider AUR, atacă USR-ul pentru un fake news

Copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, parlamentarul George Simion, le-a cerut celor prezenți să nu voteze Guvernul condus de generalul (r) Nicolae Ciucă. De asemenea, oficialul a interpelat membrii din plenul reunit al Parlamentului de ce președintele Partidului Național Liberal, Florin Cîțu, nu se află la ședință într-un asemenea moment important.

Mai mult decât atât, George Simion l-a atacat pe Florin Cîțu și i-a întrebat pe cei aflați la votul de învestire a Cabinetului dacă liberalul „e trimis la produs”.

„Nu l-am văzut pe domnul Florin Cîțu. Unde se ascunde? Îi este frică? Unde este micuțu? Este jenat? Poate e cu domnul Klaus Iohannis, e trimis la produs? Ce s-a întâmplat? Domnii de la PNL: dacă aveți demnitate bila albă în urna neagră și invers. Urmează opoziție la dictatura lui Iohannis. O dictatură care nu vă convine nici vouă, Daniel Fenechiu…

Sper cu acest Guvern să nu tolerăm ca șefii din servicii să fie numiți în instituții. Că am văzut cum se împart portofelele și inelele. I-au dat și lui Flutur, la turism… Votați alegeri anticipate. Dacă vă pasă semnați pentru suspendarea lui Iohannis. Ar trebui să ne mulțumiți: am înțeles că ați luat banii de pe pieptul mortului. Din păcate mortul e țara”, a spus George Simion.

Marcel Ciolacu, atac la PNL în timpul ședinței de învestire a Cabinetului Ciucă

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, și-a umilit partenerii din viitoarea guvernare în timpul ședinței de învestire a noului Guvern. Președintele Camerei Deputaților a declarat, în Parlament, că măsurile luate de Partidul Național Liberal au prăbușit nivelul de trai din România și a promis vehement că Partidul Social Democrat va veni cu măsuri pentru a crește bunăstarea cetățenilor.

„Astăzi, România se află într-un punct critic. E unul din momentele în care deciziile pe care le luăm pot schimba vieți. Au fost doi ani de decizii eșuate, în care cetățenii au fost abandonați. PSD este cel mai responsabil și mai stabil partid din România, de aceea PSD trebuie să facă o alegere în acest moment: Vom continua să criticăm o guvernare ineficientă sau ne vom folosi priceperea pentru a fi alături de cetățeni? Am ales să intrăm cu prima linie a partidului, cu profesioniști din mediul privat, cu medici de excepție. Eu cred că România are nevoie de un nou drum, în care statul are grijă de cetățenii săi, în care munca e răsplătită, în care statul să aibă grijă de cetățeni. Așa ceva nu s-a mai întâmplat de doi ani. Bogații s-au îmbogățit și românii au fost abandonați.

S-a scumpit tot ce se putea scumpi, avem o inflație record și venituri înghețate. Avem datoria să stopăm prăbușirea nivelului de trai. PSD va pune în aplicare pachetul social, vom crește pensiile, alocațiile și veniturile celor săraci. M-am săturat să aud mereu că nu sunt bani pentru oameni. PSD a venit mereu la guvernare și a crescut veniturile. La fel va fi și acum. Este nevoie să punem capăt haosului sanitar. A fost prea multă suferință în România”, a declarat Marcel Ciolacu.

Adauga un comentariu