Cancan ultimă oră

George Simion și Ilinca Munteanu s-au căsătorit: „Cel mai hotărât da”. Primele imagini de la cununia civilă

Publicat: 26 aug. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
George Simion și Ilinca Munteanu s-au căsătorit Cel mai hotărât da. Primele imagini de la cununia civilă
George Simion și Ilinca Munteanu s-au căsătorit: „Cel mai hotărât da”. Primele imagini de la cununia civilă

George Simion și Ilinca Munteanu s-au căsătorit. Azi, la ora 16, George Simion și iubita lui, Ilinca Munteanu, s-au căsătorit civil, la Primăria Măciuca, păstorită de edilul Mugurel Mărcoianu, cel care le-a și unit destinele celor doi îndrăgostiți. Ceremonia civilă va fi urmată mâine, 27 august, de cea religioasă, care se anunță un eveniment de proporții, dat fiind că sunt așteptați peste 10.000 de invitați, după ce liderul AUR a făcut invitația pe rețelele sociale.

George Simion și Ilinca Munteanu s-au căsătorit astăzi, la ora 16, la Primăria Măciuca, liderul AUR și proaspăta lui soție urmând să-și unească destinele și religios mâine, 27 august, la ora 12, într-o biserică superbă din lemn, aflată pe un deal și construită de meșteri maramureșeni. Se așteaptă ca la cununia lor religioasă, denumită nunta-festival, să participe nu mai puțin de 10.000 de oameni!

George Simion și Ilinca Munteanu s-au căsătorit civil

Liderul AUR și iubita lui au spus DA azi, 26 august, în fața ofițerului Stării Civile. Primarul comunei Măciuca, județul Vâlcea, Mugurel Mărcoianu, este cel care a oficiat căsătoria dintre George Simion și iubita lui cu 11 ani mai tânără, Ilinca Munteanu. De altfel, tot acesta este cel care a dat și primele detalii despre ceremonie și este convins că le va purta noroc celor doi îndrăgostiți.

„Vă asigur că am mână bună la tinerii însurăței! De ce spun asta? Fiindcă în cei șase ani de mandat ca primar am la activ peste 70 de cupluri care au ales să-și unească destinele la Primăria Măciuca”, a dezvăluit edilul pentru Playtech.

În timp ce la petrecere au fost invitați mii de oameni, la ceremonia de cununie vor participa doar apropiații celor doi.

„Astăzi semnăm doar niște hârtii. E mult mai importantă relația pe care o avem cu divinitatea decât legătura cu un stat care ne-a furat de multe ori. Sunt român, mă bucură faptul că putem avea un eveniment liniștit. Îi așteptăm pe invitați alături de noi”, a declarat George Simion înainte de începerea cununiei civile.

„Va fi cel mai hotărât da”, a spus George Simion înainte de cununia civillă, iar Ilinca l-a aprobat.

„Mi-am dorit o nuntă foarte mare cum este nunta noastră. O să mă obișnuiesc greu să fiu doamna Simion, nu sunt obișnuită cu popularitatea!”, a mai spus proaspăta doamnă Simion, pentru click.ro.

Conform România TV, peste 200 de persoane au fost invitate la cununia civilă a lui George Simion și a proaspetei sale soții, Ilinca. Invitații se vor putea delecta cu un proțap ca la carte, însă mâine, 27 august, la nuntă, ospățul va fi și mai mare. De menționat e faptul că, deși invitații au respectat „dress code-ul’ impus de miri și au venit îmbrăcați în ii tradiționale, ginerele a ales să poartă astăzi un costum și o cămașă albă.

Nici proaspăta doamnă Simion nu a purtat o ținută tradițională, ci s-a asortat cu soțul ei. Ilinca a optat pentru o rochie albă, de lungime medie, cu mâneci din voal, cu decolteu în V și șliț pe picior, decorată cu perle, la care a asortat o pereche de sandale de aceeași culoare.

O nuntă-festival, cu peste 10.000 de invitați

Mâine, 27 august, George Simion și Ilinca Munteanu, care azi s-au căsătorit civil, vor fi protagoniștii unei nunți cum nu s-a mai văzut. Iar asta deoarece evenimentul se anunță a fi, practic, o nuntă-festival. Au fost anunțate plimbări cu balonul cu aer cald, momente de echitație pentru copii și cântăreți de seamă, dar și un meniu impresionant, tradițional.

Cununia religioasă va avea loc la o biserică din lemn aflată pe un deal, edificiu ce s-a construit în doar trei zile, cu ajutorul a 7 meșteri maramureșeni, special pentru nunta liderului AUR. Slujba de cununie va fi oficiată de ÎPS Teodosie și ÎPS Varsanufie. Cât despre meniu, acesta va fi, cu siguranță, savuros, invitații urmând a se delecta cu tocană de vânat preparată într-un ceaun de două tone, grătar de berbecuţ şi porc, mititei, dar și sarmale, preferatele miresei.

Dat fiind că liderul AUR a anunțat că participarea este liberă, la nuntă sunt așteptați în jur de 10.000 de invitați. Drept urmare, și pregătirile sunt pe măsură: 3 tone de mămăligă, 40.000 de sarmale, un ceaun cu 2 tone de vânat, 20.000 de mici, 250 kg de pulpe dezosate, dar și vin şi ţuică de ţară, și bere pe săturate, notează click.ro.

În plus, pe lângă tradițiile obișnuite la o astfel de nuntă, invitații se vor putea bucura de atracții mai puțin obișnuite. Iar invitații la nuntă vor primi niște brățări ca la festival, după cum a anunțat însuși liderul AUR.

„Îi așteptăm pe toți să ne fie alături, am pregătit surprize inclusiv pentru cei mici care vin la eveniment. Au teatru de păpuși, animatori, balon cu aer cald și multe altele. Sâmbătă de la ora 10.00 de face accesul, la ora 12 este cununia religioasă. Astăzi este ultima zi când din fiecare județ se pot procura brățări. Darul este opțional, iar cei care vor să ajute, din rândul nuntașilor care nu ne cunosc personal, pot să doneze pentru o fundație alături de care, din februarie, de anul viitor punem pe roate un spital mobil”, a afirmat George Simion, citat de RTV.

Comentarii
  • Pe cine intereseaza aceasta Mascarada? De ce Media nu se ocupa de starea precara a conditiilor de viata a poporului in conditiile actuale? Cine este acest individ Simion de ce ii dati asemenea importanta? „Daca respectati Poporul Roman va rog sa fiti vigilenti pentru respectarea drepturilor romanilor sa aiba salarii si pensii care sa le asigure un trai dec

  • Nu stiu cum sa va spun, dar eu , cred ca o sa.l votez pe acest individ. S.au aruncat cu multe gunoaie in el in ultimul timp. Vrea si el sa faca ceva si cand a prins putina putere toti il denigreaza prin orice mijloc. Casa de piatra si mult succes in cariera de politician. (Am tot votat pe toti pana acum si nimic n.am vazut)

Adauga un comentariu