Sport

George Țucudean a refuzat-o pe Dinamo! Cosmin Contra a dezvăluit planurile atacantului

Publicat: 02 sept. 2020
George Țucudean (29 de ani) a fost ofertat de Dinamo, pentru a i se alătura proiectului pus la punct de Cosmin Contra
George Țucudean a refuzat-o pe Dinamo, deși oferta făcută de Cosmin Contra era foarte bună.

George Țucudean a refuzat-o pe Dinamo, deși oferta făcută de Cosmin Contra era foarte bună

George Țucudean (29 de ani) a fost ofertat de Dinamo pentru a i se alătura proiectului pus la punct de Cosmin Contra, numai că atacantul a refuzat! Tehnicianul „câinilor” a precizat că refuzul lui Țucudean nu are nicio legătură cu gruparea din șoseaua Ștefan Cel Mare.

„George Țucudean nu va veni la noi (n.r. – la Dinamo) și nici nu cred că va mai reveni pe teren”, a spus Contra.

Se pare că problemele de la inimă cu care s-a confruntat fotbalistul în ultimii ani nu s-au rezolvat, astfel că jucătorul pare a fi decis să se retragă. George Țucudean a refuzat Dinamo, iar cu cei de la CFR Cluj e în scandal. Nu și-a primit salariile restante și cere falimentul clubului din Gruia.
George Țucudean a plecat de la CFR Cluj pe 30 iunie, când i-a expirat contractul, dar „conturile” dintre cele două părți sunt departe de a fi încheiate.

CFR Cluj, datoare la George Țucudean

Clubul din Gruia i-ar fi transmis lui George Țucudean că va încasa toate salariile restante până la 31 august, ceea ce, susține Prosport, nu s-a întâmplat.
Deranjat de situație, George Țucudean și-ar fi contactat avocații pentru demararea unei proceduri în urma căreia să fie solicitat falimentul clubului CFR Cluj, care a trecut deja, în perioada 2015 – 2017, prin insolvență. George Țucudean este în continuare liber de contract, la două luni de la despărțirea oficială de clujeni. În ultima perioadă, vârful a purtat discuții pentru o revenire la Dinamo, dar a decis să refuze propunerea venită din „Ștefan cel Mare”.

„George a fost entuziasmat de acest proiect, dar având problemele pe care le-a avut mi-a cerut două zile de gândire.
După aceste zile mi-a zis că nu se simte în stare din punct de vedere mental și fizic pentru a ajuta la reconstruirea lui Dinamo. Astfel că varianta George Țucudean a căzut”, a transmis Cosmin Contra, duminică, la o conferință de presă.

Vin întăririle la Dinamo! Cosmin Contra își ia fundaș de la Eibar

Cosmin Contra a anunțat înainte de meciul cu Chindia că, în această seară, doi spanioli vor sosi la București pentru a semna cu Dinamo. Unul dintre ei este Isma Lopez, fundaș care vine de la Tenerife. Al doilea este Jordi Calavera (25 de ani), care tocmai și-a reziliat contractul cu Eibar, formație din La Liga. Calavera era jucătorul lui Eibar din 2016, dar în această perioadă a prins un singur meci la club, fiind împrumutat la mai multe echipe din Spania, precum CD Lugo, Sporting Gijon sau Girona. Fundașul dreapta care va semna cu Dinamo are 90 de meciuri în Segunda Division și nouă meciuri în Copa del Rey.

Cosmin Contra: „Marți o să ajungă doi jucători”

Cosmin Contra a confirmat transferul lui Isma Lopez și anunță sosirea unui fundaș dreapta:

„Marți o să ajungă doi jucători aici, la București. Mâine noapte. Isma Lopez aterizează mâine noapte și mai avem încă un jucător, dar încă nu sunt finalizate tratativele. Este un străin, da, tot din Spania. Este un fundaș dreapta care ne va ajuta”, a spus Contra, înainte de meciul cu Chindia.

Revoluție la Dinamo! Contra și-a făcut praf echipa după înfrângerea cu Chindia: „Vor dispărea mulți jucători”. Antrenorul Cosmin Contra a debutat cu un eșec în noul sezon, după ce „câinii” n-au pierdut niciun joc cu Mulțescu pe bancă.

Revoluție la Dinamo! Cosmin Contra și-a făcut praf jucătorii după eșecul cu Chindia

Cosmin Contra s-a declarat dezamăgit după înfrângerea de la Ploiești:

„Nu mă așteptam să jucăm așa slab. Băieții au lucrat bine la antrenamente, nimic nu prevedea ca jocul să fie așa de slab. știam că am mult de muncă, știam că avem nevoie de multe schimbări.
Nu o să mai accept lipsa de atitudine. Sigur vor dispărea mulți din jucători, Dinamo vine după doi-trei ani care s-a zbătut în anonimat. Vom aduce jucătorii care pot face din Dinamo o echipă puternică. Azi am făcut un meci foarte, foarte slab. În aceste zile vor veni mai mulți jucători care să dea o altă față echipei. Avem nevoie de jucători valoroși, care să schimbe fața echipei. Mă așteptam la mai mult de la jucătorii de atac, de la Sorescu, de la Fabbrini”, a spus Cosmin Contra, după eșecul cu Chindia.

Adauga un comentariu