Actualitate

Georgiana Lobonț și soțul ei au renunțat la divorț. Urmează să fie nași de botez

Publicat: 10 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Georgiana Lobonț și soțul ei au renunțat la divorț. Urmează să fie nași de botez
În curând, Georgiana Lobonț și soțul ei vor creștina o fetiță

Îndrăgita interpretă de muzică populară Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, au renunțat la divorț și s-au împăcat. Se pare că cei doi au depășit momentele dificile din relație și au revenit la sentimente mai bune. În plus, Georgiana Lobonț și soțul ei urmează să fie nași de botez pentru copilul unei prietene de-ale artistei.

În luna ianuarie, chiar când se aflau în vacanță, au apărut zvonuri că Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, divorțează. Atunci, bărbatul a confirmat acest lucru și se părea că nu mai există cale de împăcare între cei doi. Numai că acum, Georgiana și Rareș se pregătesc pentru un pas important, după împăcare. Cântăreața de muzică de petrecere a povestit ce urmează să se întâmple în viața lor.

Georgiana Lobonț și soțul ei au renunțat la divorț

În luna ianuarie o veste a luat prin surprindere lumea mondenă, și anume faptul că Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, urmează să divorțeze. Bărbatul chiar a confirmat acest lucru în exclusivitate pentru Antena Stars și a spus că mariajul cu artista a ajuns la final.

Și totuși, la scurt timp, ei s-au afișat din nou împreună și par că lucrurile nu au fost deloc spre punctul de a se încheia, ci din contră, merg mai bine ca niciodată. Ei bine, recent, jurnaliștii de la Spynews.ro au aflat încă o informație, și anume aceea că în curând Georgiana Lobonț și soțul ei se pregătesc pentru un moment important.

Mai precis, în scurt timp urmează să fie din nou nași de botez, asta pentru că una dintre prietenele bune ale Georgianei Lobonț, cântăreața Lavinia Mariș, le-a făcut propunerea chiar în timp ce filmau videoclipul unei piese împreună. În ceea ce o privește pe Lavinia Mariș, aceasta i-a fost Georgianei domnișoară de onoare la nunta cu Răzvan Ciciovan. În plus, pe cele două le leagă o prietenie veche, din vremea facultății.

Georgiana Lobonț și soțul ei vor fi nași de botez

Georgiana Lobonț a făcut primele declarații pentru Spynews, după ce a acceptat ca ea și soțul ei să fie nași. Artista a povestit și despre momentul în care i-a cântat la nuntă prietenei sale, care acum i-a făcut propunerea de a-i boteza fetița. Ea susține că au o relație de prietenie de ani de zile și că a fost surprinsă chiar și așa atunci când Lavinia Mariș i-a dat vestea cea mare.

„Am primit vestea foarte tare, pe platourile de filmare, la videoclipul piesei noastre. La un moment dat filmam pe un pod și mi-a zis că aș vrea să-ți spun ceva, ceva sentimental și mi-a zis să simte că e momentul potrivit. Eu mă uitam la ea și așteptam să-mi zică despre ce e vorba, nici prin gând nu îmi trecea că vrea să fiu nașa fetiței lor.

Mi-a zis faptul că se simte binecuvântată, că a primit această bucurie uriașă și cumva neașteptată, privind colaborarea noastră, nu se aștepta ca noi două să colaborăm. Mi-a zis că i-am dovedit încă o dată faptul că prietenia noastră e cu adevărat sarcină, eu am fost și i-am cântat anul trecut la nuntă”, a spus Georgiana Lobonț, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Adauga un comentariu