Prima pagină » Actualitate » Gest extrem făcut de Oana Zăvoranu! La ce a recurs vedeta pentru a face rost de bani
Gest extrem făcut de Oana Zăvoranu! La ce a recurs vedeta pentru a face rost de bani

Gest extrem făcut de Oana Zăvoranu! La ce a recurs vedeta pentru a face rost de bani

26 oct. 2023, 08:44,
BZI.ro, în Actualitate

Gest extrem făcut de Oana Zăvoranu din cauza problemelor cu banii. Deoarece nu trece printr-o perioadă extraordinar, vedeta a ajuns să își vândă hainele. După despărțirea de Alex Ashraf, aceasta a hotărât să își schimbe radical viața, iar printre schimbările pe care are de gând să le facă se numără și schimbarea garderobei.

Gest extrem făcut de Oana Zăvoranu!

Oana Zăvoranu nu traversează o perioadă tocaia bună din punct de vedere fiannciar. După divorțul de Alex Ashraf, vedeta s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate care au demoralizat-o și mai tare. Acum, Oana este decisă să își schimbe viața, așa că s-a hotărât să facă schimbări majore. În primul rând, vedeta a anuțat că intenționează să șteargă toate tatuajele pe care le are pe piele, motivând că acestea nu mai reprezintă varianta ei de acum, considerând că sa schimbat.

Mai mult de atât, noua versiune a Oanei Zăvoranu a născut foarte multe semne de întrebare în rândul fanilor ei. Decizia i-a luat prin surprindere pe fanii ei. Vedeta a spus că urmează să vândă o bună parte din garderoba ei de lux. Chiar dacă multe persoane au bănuit că aceasta ar apela la această variantă pentru a mai câștiga niște bănuți, însă acum Oana Zăvoranu a explicat care este motivul care se ascunde în spatele deciziei ei.

Foarte activă pe Instagram, cea supranumitp „Querida“ a postat câteva mesaje pentru a clarifica situația cu privire la hainele pe care le pune în vânzare. Motivul pe care l-a dat este legat de dorința sa de a-și revizui garderoba și de decizia de a nu mai oferi totul gratuit, așa cum obișnuia să facă în trecut.

Oana a explicat decizia de -și vinde hainele

Mai mult de atât, Oana Zăvoranu și-a exprimat frustrarea sa față de reacțiile oamenilor la aflarea știrii că vinde hainele sale. Ea a mărturisit că nu este singura care face acest lucru, menționând că nici celebritățile de top nu donează hainele, ci le vând pentru a-și putea achiziționa altele.

„Jale mare cu hainele mele pe care nu le mai port, că le vând. Teoriile conspiraționiste s-au activat: oare iese cu ele și le pune pe tarabă? Oare face un site? Sau poate o licitație? Sau le pune într-un magazin tip consignație? Mă nene, ce-o face? Le-o vinde pe alea fiță, sau doar adidașii și helăncile? De ce le vinde și nu le dă moca, așa cum ne-a obișnuit? Cum să își permită ea, dragă, să vrea bani? Ce, are voie? Nuuuu, n-are! Ea e născută doar să dea și să nu primească nimic.”, a scris Oana Zăvoranu, pe InstaStory.

În urmă cu ceva timp, Oana Zăvoranu a intenționat să-și modifice complet garderoba, dar, la acea vreme, vedeta a ales să doneze hainele existente. Anunțul a fost făcut de vedetă pe platforma sa de socializare, și în ziua de miercuri, 29 noiembrie 2017, mulți oameni s-au adunat în fața locuinței sale. Printre cei prezenți s-a numărat și Floricica Dansatoarea, un personaj care a devenit celebru datorită performanțelor sale pe internet și a participării active la protestele de la Cotroceni.

În 2017, Oana Zăvoranu a fost aproape să fie „luată pe sus” de oameni atunci când a decis să împartă hainele promise. Mai mult, fostul soț al vedetei a fost implicat într-un incident cu câțiva tineri care au devenit agresivi. Acum, Oana Zăvoranu a apelat la un gest extrem pentru a face rost de bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *