Cancan

Oana Zăvoranu i-a făcut o declarație de dragoste lui Alex Ashraf, în plin divorț!  ”Sufletul meu pereche” 

Publicat: 04 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Zăvoranu i-a făcut o declarație de dragoste lui Alex Ashraf în plin divorț  Sufletul meu pereche 
Oana Zăvoranu a surprins pe toată lumea după ce i-a făcut o declarație de dragoste lui Alex Ashraf

Aflată în plin divorț, Oana Zăvoranu i-a făcut o declarație de dragoste lui Alex Ashraf. După ce cu câteva zile în urmă a făcut declarații puternice despre situația în care se află în urma relației extraconjugale a lui Alex, se pare că acum Oana Zăvoranu a depășit infidelitatea.

Celebritatea și fostul ei soț au divorțat după ce o a treia persoană a intervenit în căsnicia lor. Oana Zăvoranu a dezvăluit experiențele prin care a trecut recent alături de Alex Ashraf și a fost profund indignată de acțiunile lui. Ea a încercat să-și recâștige încrederea în sine și să depășească aceste momente, dar se pare că încă îl are în gând.

Oana Zăvoranu i-a făcut o declarație de dragoste lui Alex Ashraf

Oana Zăvoranu a afirmat că Alex Ashraf este persoana cu care se simte în armonie perfectă și cu care se simte conectată spiritual. De asemenea, vedeta este de parere că au format un cuplu și s-au căsătorit datorită intervenției destinului care i-a adus împreună din nou.

Este incert cum o să reacționeze Alex Ashraf după acest gest. Recent, fostul soț al celebrității a declarat că exclude posibilitatea de a se împăca vreodată cu ea.

”Wow…nu știu dacă știi…ești sufletul meu geamăn și sufletul meu pereche. Pe soartă și pe destin”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Oana Zăvoranu s-a întors la credință

În ultima perioadă, Oana Zăvoranu s-a apropiat tot mai mult de credință și a cerut sprijinul lui Dumnezeu în momentele dificile, în special din punct de vedere financiar. Această situație s-a repetat și acum, când a rugat divinitatea să o ajute să uite de Alex Ashraf și să depășească problemele care au apărut după ce a descoperit că a fost înșelată.

De-a lungul căsniciei lor, au mai existat vești că ar fi înșelată sau că ar urma să despartă, însă toate au fost contrazise de Oana Zăvoranu.

”Oricât de mare ar fi valul, nu-i mai înalt decât crucea”, este mesajul transmis de vedetă.

Anamaria Prodan, despre divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

Situația Oanei Zăvoranu este similară cu cea a Anamariei Prodan, care recent s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf, cu care a avut o relație de dragoste frumoasă.

Separarea lor a avut loc imediat după ce antrenorul a părăsit căminul conjugal pentru a fi alături de amanta sa, Corina Caciuc, cu care în prezent așteaptă al doilea copil. Având în vedere situațiile similare dintre cele două, Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj de susținere prietenei sale, imediat după acest anunțat că se desparte.

Impresara a ținut să precizeze că prietena sa este fără doar și poate o femei puternică și de aceea cu siguranță că va găsi puterea să o ia de la capăt într-o astfel de situație.

Acum, Oana Zăvoranu a surprins pe toată lumea după ce i-a făcut o declarație de dragoste lui Alex Ashraf.

Adauga un comentariu