Actualitate

Gheboasă a plecat de la Survivor România dintr-un motiv rușinos. Ce a dezvăluit artistul

Publicat: 18 ian. 2023
Gheboasă a plecat de la Survivor România dintr-un motiv rușinos. Ce a dezvăluit artistul
Gheboasă nu a reușit să se adapteze la condițiile dure de la Survivor și a părăsit emisiunea

După prima săptămână de concurs, Gheboasă a decis să părăsească concursul Survivor România dintr-un motiv rușinos. Artistul nu s-a adaptat la condițiile grele din jungla dominicană și aproape că a fugit din emisiune. Acum, Gheboasă le-a povestit fanilor din ce cauză a abandonat, iar internauții au fost șocați de cele auzite.

După numai o săptămână petrecută în Republica Dominicană, Gheboasă a aruncat prosopul și a plecat acasă. Motivele care l-au împins să abandoneze competiția au legătură cu felul în care era nevoit să trăiască acolo. Condițiile dure din junglă i-au pus capac lui Gheboasă, care le-a mărturisit fanilor săi că supraviețuirea acolo este cu mult mai grea decât se vede.

Gheboasă a plecat de la Survivor România dintr-un motiv rușinos

Gheboasă a povestit că situația și condițiile din tabere era execrabilă, iar lipsa toaletei i-a pus capac. Potrivit artistului, concurenții mergeau în grupuri să își facă nevoile în junglă. Pe lângă asta, lipsa unui duș sau a unui săpun a făcut ca mireasma din tabere să nu fie una prea grozavă. Iar la toate acestea s-a mai adăugat lipsa hranei și dorul de casă, așa că Gheboasă a cedat după numai câteva zile.

„Trebuia să ne facem nevoile spate în spate. Eu îmi făceam nevoile spate în spate cu Carmen Grebenișan sau cu Vica. Mi-era și rușine. Mergeam prin pădure, ne vedeam c****ii unul altuia. Vorbesc pe față, nu mai vorbesc și nu mă mai ascund acum. Ne vedea c****ii unul la altul, ești nebun la cap? Ne făceam nevoile unii lângă alții, miroseam toți… Ce naiba vreți să vă mai zic? Nu puteam să mă obișnuiesc. De abia am prins și eu o lună, două, trei, patru de confort, să trăiesc și eu mai bine.

Păi eu trebuia să merg la trei Survivor, ați înnebunit la cap? Și acum când am și eu o familie, am dat iar de Survivor? Nu mi-a convenit și am plecat de acolo. Aia e. Știu că dăunează la imaginea mea. Oricum nu aveam eu o imagine prea clean (n.r. – curată)”, a povestit Gheboasă pe rețelele sociale.

Gheboasă și-a premeditat plecarea din Republica Dominicană

În momentul în care a văzut că nu el este cel eliminat după consiliu, Gheboasă nu a mai putut suporta și a fugit din emisiune. Artistul a știut că nu mai poate să se întoarcă în tabără, așa că a recurs la un gest extrem. A vrut să se asigure că nu va mai ajunge înapoi, așa că a acționat pe loc. Cum nu intenționa să se mai întoarcă la toate lipsurile din Republica Dominicană, acesta a predat bandana prezentatorului emisiunii. Astfel, prima săptămână de Survivor România a dus la două plecări de la „faimoși”, Gheboasă și Maria Constantin.

„Am fugit din emisiune. Eu știam că dacă după emisiune, după consiliu, mă trimiteau iar în junglă, nu puteam să mă duc iar în junglă. Păi nu mâncam nimic, frate. Stăteam pe acolo pe jos și nu mâncam nimic”, a mai spus Gheboasă despre experiența sa la Survivor România.
Adauga un comentariu