Sport

Gheorghe Hagi a dezvăluit în AS care este visul său! De ce a ajuns Ianis la Genk și unde și-ar dori să-l vadă jucând

Publicat: 19 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gheorghe Hagi a dezvăluit în AS care este visul său De ce a ajuns Ianis la Genk și unde și-ar dori să-l vadă jucând

Gică Hagi a acordat un interviu în prestigiosul cotidian spaniol AS, chiar înainte de meciul dintre Spania și România. „Regele” a fost întrebat despre mai multe subiecte și a dezvăluit care este visul său și unde și-ar dori să ajungă să evolueze Ianis Hagi. Hagi le-a spus spaniolilor de ce a ales fiul său să semneze cu Genk și speră ca pe viitor Ianis Hagi să ajungă să evolueze în La Liga.

„Să meargă la Genk a fost alegerea lui. Este un club care formează jucători și după îi vinde la cluburi importante din Europa. Este încă un pas pentru a progresa. De aici, vom vedea. Mi-aș dori ca el să ajungă să joace în Spania.  Important este că-i place fotbalul. Este un copil foarte dedicat, îi place să se antreneze, are talent. Este tânăr și are timp să ajungă un jucător mare”, a declarat Gică Hagi în AS.

Visează să ajungă cu Viitorul în Champions League

Gică Hagi visează să ajungă cu Viitorul în Champions League. „Regele” și-a înființat echipa în urmă cu 10 ani, având ca obiectiv formarea de jucători, dar a reușit să câștige atât Cupa, cât și campionatul în România.

„Este un vis pentru mine să ajung cu Viitorul în Champions League. Fiind în Europa este normal să fie un obiectiv pe termen mediu sau lung. Mintea îmi spune să o iau pas cu pas. Deocamdată sunt mulțumit”, a mai spus Hagi

Adauga un comentariu