Local

Gheorghe Nichita a ajuns de urgență la spital unde a fost operat după ce s-a accidentat la un meci de fotbal între deținuți

Publicat: 20 oct. 2022
_____ Vizualizări 15 Comentarii
Gheorghe Nichita a ajuns de urgență la spital unde a fost operat după ce s-a accidentat la un meci de fotbal între deținuți
Gheorghe Nichita a ajuns la spital după o accidentare în timpul unui meci de fotbal

Fostul primar al Iașului, Gheorghe Nichita, a ajuns de urgență la spital. Fostul edil s-a accidentat în momentul în care juca un meci de fotbal în cadrul Penitenciarului Vaslui. Nichita a fost transportat la Spitalul Județean Vaslui pentru îngrijiri medicale.

Gheorghe Nichita se află în Penitenciarul Vaslui după ce a fost condamnat la închisoare cu executare în dosarul ”Amanta”. Acesta a fost încarcerat în urmă cu câteva luni după ce a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare.

Gheorghe Nichita, transportat de urgență la spital după ce s-a accidentat la un meci de fotbal

Un meci de fotbal între deținuții din cadrul Penitenciarului Vaslui avea să se termine prost pentru fostul primar al Iașului, Gheorghe Nichita care are nevoie de îngrijiri medicale. Conform unor surse, în timpul meciului, luio Gheorghe Nichita i s-a făcut rău și a căzut. Acesta și-a rupt mâna în mai multe locuri. Conform acelorași surse, Gheorghe Nichita ar fi în stare gravă la Spitalul Județean Vaslui.

Ba mai mult, după acordarea primului ajutor, medicii l-au supus la o intervenție chirurgicală. În aceste momente, Nichita se află pe patul de spital unde este păzit non-stop de către mai mulți subofițeri de poliție penitenciară. Gheorghe Nichita va avea parte de o perioadă lungă de recuperare.  Sursele medicale au explicat pentru vremeanoua.ro faptul că fostul edil va avea de suferit din această cauză:

Știi cum arată frigăruile când trebuie să le pui la grătar?! Așa trebuie să facă și medicii cu osul fostului edil pentru a-l reface. Să sperăm că va trece cu bine peste tot mai ales că, în urmă cu două zile, a fost supus unei intervenții chirurgicale», spun surse medicale.

Edilul se află internat într-un salon în care se află mai mulți pacienți. Reprezentanții penitenciarului explică faptul că accidentul s-a petrecut în perioada de relaxare a deținuților și că vizitele familiare din spital se pot face în aceleași condiții ca în pușcărie:

” A fost vorba de un accident petrecut în perioada de relaxare a deținuților. Din păcate, unul dintre deținuți s-a accidentat și a ajuns la spital. În prezent, este păzit de către colegii noștri. În plus, vizitele familiei, la spital, se fac doar în regim de penitenciar, cu aprobare din partea responsabililor din Penitenciarul Vaslui”, au precizat reprezentanții Penitenciarului Vaslui.

Gheorghe Nichita, în pușcărie la Vaslui

Gheorghe Nichita se află încarcerat în penitenciarul Vaslui pentru că și-a făcut mutația în localitatea cu pricina. Acesta a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare după ce judecătorii au decis că fostul edil a folosit resursele Poliției Locale pentru a-și spiona amanta. Totuși, timpii pe care îi va petrecere încarcerat s-ar putea reduce considerabil datorită vârstei și a unei cereri de eliberare condiționată pe care fostul primar deja a depus-o.

Concret, pe rolul Tribunalului Vaslui se află o cerere de modificare a pedepsei care a fost înregistrată pe data de 1 septembrie. Fostul primar al Iaşului şi-a motivat cererea prin faptul că și-a executat deja pedeapsa. Așadar, Nichita cere contopirea pedepsele primite în 2 dosare penale. Cele două dosare penale sunt cel ” UTI ” şi dosarul ”Amanta”. Judecătorii din Vaslui vor analiza cererea inculpatului, iar dacă decizia va fi favorabilă, fostul primar ar putea ieși cel mai devreme din spatele gratiilor la sfârșitul lunii octombrie. Totuși, dacă judecătorii vor da un aviz nefavorabil, primarul trebuie să stea cel puțin 1 an de zile. Așadar, Gheorghe Nichita a ajuns de urgență la spital chiar cu câteva săptămâni înainte ca judecătorii să decidă dacă îl vor elibera condiționat.

 

Comentarii
  • Halal puscarie mai face…. la munca silnica, ca nici prejudiciul nu se poate recupera. Mai ramane sa auzim ca s-a inecat de la aburul din sauna.

  • Cu Nichita se pierdea un milion cu semaforizarea inteligenta, cu Chirica s-au pierdut toti banii, zeci de milioane. Semaforizarea inteligenta a fost pornita o seara in 2015 dupa care Chirica a oprit-o ca peste jumate de ani avea alegeri.
    Era frumos de Sarbatorile Iasului pe vremea lui Nichita, era multa lume, era atmosfera, era bun si pt. micii comercianti, acum a mai ramas un concert si cam atat.
    A venit Chirica pt. ca s-a pus bine cu cine trebuie si stie ca nu i se intampla nimic. Nichita infunda puscaria pt. ca si-a supravegheat amanta, Chirica a montat camere peste tot cu care cei din umbra supravegheaza pe toata lumea si nu i se intampla nimic.
    Scarbos.

  • Cum adica „EDILUL”, „jurnalistule”?! Pai E edil in acelasi timp in care E PUSCARIAS??? Una-i trecutul si alta-i prezentul! Ce scoala ai absolvit?

  • Nichita stă la Vaslui datorită prieteniei sale cu D-tru Buzatu, lider PSD si presedinte al CJ Vaslui. Ar fi trebuit sa fie la Botosani conform legii dar si-a facut mutatie fictiva pe Vaslui pentru a putea fi protejat acolo, asa cum a facut si Fenechiu. Cat despre fotbal, îl ține în brațe monitorul sportiv Artene de la Penitenciarul Vaslui, arbitru FIFA si om de casa a lui Porumboiu. Încrengătura e mare, fiecare se descurca cum poate.

Adauga un comentariu