Cultural

Gheorghe Turda, despre scandalul dintre Theo Rose și Irina Rimes. „Au băgat-o prin jurii ca să se afirme?”

Publicat: 10 oct. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Gheorghe Turda despre scandalul dintre Theo Rose și Irina Rimes. Au băgat-o prin jurii ca să se afirme
După întreg episodul de la Vocea României, Gheorghe Turda a intervenit în scandalul dintre Theo Rose și Irina Rimes

Gheorghe Turda a intervenit în scandalul dintre Theo Rose și Irina Rimes. Cele două artiste au avut un schimb de replici în timp ce încercau să convingă o concurentă de la Vocea României să li se alăture echipelor.

La încheierea momentului, Theo a plecat în culise plângând, iar fanii emisiunii au adresat cuvinte dure către Irina. Acum, cele două artiste au explicat adevărul despre ceea ce sa întâmplat între ele.

Theo Rose și Irina Rimes, scandal la Vocea României

Theo a exprimat dorința de a aduce concurență în echipa sa și a lui Horia Brenciu, încercând să o convingă prin următoarea afirmație:

„Andreea, vocea unui om ajunge să fie cumva rezultatul a tot ceea ce a studiat de-a lungul timpului și regăsesc în vocea ta multe genuri muzicale. Îmi place că în sfârșit găsesc alți oameni ca mine și mi se pare că în sfârșit lumea mea devine acceptată, normală. Eu mă bucur că văd alți oameni care de acum încolo o să facă asta, ce am făcut și eu, să împrăștie din lumea asta cu sclipici”.

În acel moment, Irina Rimes a avut o replică acidă: „Adică ce? Vrei s-o duci în lăutărie?”.

Dialogul dintre cele două jurate s-a încins, cu iubita lui Anghel Damian spunând: „Nu. Asta ai înțeles tu din lumea mea? Mă atacă acum, pentru că cu asta o să mă atace… că n-avem ce să facem. Asta e crucea noastră!”

După acest moment, fanii lui Theo au început să îi trimită Irinei diferite mesaje răutăcioase.

Cum a explicat Theo Rose acel moment

După ce a fost expusă la o serie de reacții negative în mediul online, Theo Rose a dorit să clarifice situația și a transmis un mesaj pe platformele de socializare.

„Eu n-am plâns din cauza Irinei. Ce vedeți voi acolo e o frântură, după ore întregi de filmare ne mai ia gura pe dinainte și spunem lucruri. Mie și despre mine mi se par unele lucruri pe care le spun că pot părea într-un fel. Dar să știți că noi între noi tot timpul verificăm. Se întâmplă să mai scoți un ***** pe gură, atunci când vrei să combini un concurent să vină în echipa ta, să zici ceva care să nu-i pice bine unui alt antrenor, dar tot timpul am verificat”, a afirmat iubita lui Anghel Damian, potrivit Cancan.

Irina Rimes a mers la ea să vadă dacă este bine, între ele neexistând o animozitate.

„Niciodată nu am plecat supărați, că nu e despre asta și m-a surprins că s-a creat asta. Eu n-am plâns din cauza Irinei și ați văzut că ea la final a venit la mine să verifice și i-am spus că na, că s-au adunat și la mine niște frustrări, sunt niște lucruri care mă dor și pe mine și dacă m-ai atins acolo dau o lacrimă”, a mai spus Theo Rose.

Gheorghe Turda, despre scandalul dintre Theo Rose și Irina Rimes

În urma controverselor dintre Irina Rimes și Theo Rose la emisiunea Vocea României, internetul s-a împărțit în două tabere, iar Gheorghe Turda și-a exprimat opinia. Cântărețul de muzică populară a susținut punctul de vedere al lui Theo, remarcând că aceasta are o voce remarcabilă.

„Eu am ascultat-o adesea pe Theo Rose, are o voce foarte bună, e foarte bine pregatită, a muncit mult ca să ajungă cineva, un nume. Și ce dacă ea cântă la petreceri? Și eu cânt la nunți de peste 50 de ani, dar am fost și pe scenă, am jucat în ”Nunta lui Figaro”, la Operă, sunt absolvent de canto, la Conservator. S-a luat de ea Irina Rimes, pe care au băgat-o, prin jurii, ca să se afirme? După ce criterii o judecă, căci vocea ei nu m-a impresionat? Vocea lui Theo Rose e incomparabil mai bună decât cea a Irinei Rimes”, a declarat Gheorghe Turda pentru Playtech.

„Repertoriul lui Theo Rose îmi amintește de cel al Aurei Urziceanu. O știu și pe Raluca Diaconu, sora lui Theo, tot o solistă bună. Mâine chiar am o filmare cu ea, la TV. Sunt ambele extrem de talentate”, a mai spus cântărețul.

După întreg episodul de la Vocea României, Gheorghe Turda a intervenit în scandalul dintre Theo Rose și Irina Rimes.

Comentarii
  • Turnătorul ”Pătrunjel”

    Gheorghe Turda a fost declarat colaborator al Securității printr-o decizie definitivă a ÎCCJ din anul 2011, publicată în Monitorul Oficial doi ani mai târziu.

    Conform informațiilor din dosar, interepretul a semnat o notă informativă sub numele conspirativ ”Pătrunjel”.

    El și-a turnat o rudă la miliție! Rudă! Nu un coleg de muncă, ci o rudă, sânge din sângele lui!

    Părerea lui e zero barat pentru ceilalți locuitori ai planetei ! Cum spunea cineva, Irina Rimes are studii in muzică pe bune, dar ” prințeșa” Teo Roz, are scoala vieții 🤤

Adauga un comentariu