Cancan ultimă oră

Gherghina Stancu a fost depistată cu boala care le-a ucis pe Ileana Ciuculete și pe Denisa Răducu

Publicat: 11 oct. 2020

O altă cântăreață de la noi a fost lovită de boala care le-a ucis pe Ileana Ciuculete și Denisa Răducu. Artista spune că a contractat virusul hepatitei C în urma unei vizite la un cabinet stomatologic.

Gherghina Stancu, cântăreață de muzică populară, s-a îmbolnăvit și ea de hepatită C, aceeași malaedie care le-a curmat viața Denisei Manelista și Ilenei Ciuculete.

Din fericire pentru ea, artista a depistat la timp boala și a reușit să scape cu viață din această cumpănă. A început tratamentul la timp și chiar a reușit și să se vindece de cumplita boală.

Gherghina Stancu, infectată cu hepatita C

Vorbind despre drama ei, Gherghina Stancu a explicat că bănuiala ei este că a luat virusul de la un cabinet stomatologic. Primul ei semn de alarmă a fost oboseala cronică, de care nu mai reușea să scape.

„Ajunsesem să dorm cu zilele, nu puteam să mă ridic din pat, mă simțeam foarte obosită. În urma investigațiilor medicale, am aflat că am hepatita C”, a povestit cântăreața, pentru starpopular.ro.

„Ileana Ciuculete a descoperit târziu și e posibil să fi avut și alte complicații. Eu am făcut 8 ani de tratament cu Cantastim și am repetat periodic analizele.”

Gherghina Stancu, care a devenit cunoscută după ce, în 2006, i-a compus o odă președintelui Traian Băsescu, și-a făcut recent analizele, care i-au ieșit negative. Artista consideră că a avut parte de o vindecare miraculoasă.

Adauga un comentariu