National

„Gherila politică” – discurs fulminant în Parlamentul României al deputatului Francisc Tobă, Vicepreședinte A.P.P. – VIDEO

Publicat: 13 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gherila politică  discurs fulminant în Parlamentul României al deputatului Francisc Tobă Vicepreședinte A.P.P. - VIDEO
„Gherila politică” – discurs culminant în Parlamentul României al deputatului Francisc Tobă, Vicepreședinte A.P.P.

În Parlamentul României, deputatul Francis Tobă – Alianța Pentru Patrie a avut o prezentare fulminantă în fata aleșilor țării. Acesta a vorbit de măsurile aberante luate, de actualul Guvern, împotriva cetățenilor!

„Declarația mea politică de astăzi din Parlament, se numește „Gherila politică”. A.P.P va introduce în limbajul politic un nou concept, „Gherilă politică”. Acest model de acțiune îl promovăm în condițiile unei majorități parlamentare toxice, care sfidează orizonturile de așteptare ale românilor. Este inadmisibil ce faceți voi astăzi, cei de la guvernare cu Ordonanța 3/2002 privind schema de compensare a energiei electrice și a gazelor! Acest act legislativ este antiromânesc și total iresponsabil. Am atacat acest document la Avocatul Poporului și la Parchetul General al României.

În calitate de parlamentar, nu voi folosi formula aia „să vă fie rușine”, voi folosi formula „să vă fie teamă de acțiunile pe care le faceți astăzi, care fragilizează viitorul copiilor și nepoților noștri.

În final, ca parlamentar al A.P.P, vă promit că voi fi pioneza de pe scaunul puterii globaliste care s-a instalat la Palatul Victorie!”, a transmis deputatul Francisc Tobă, Vicepreședinte A.P.P.

Adauga un comentariu