Culinar

Ghiveci de legume cu busuioc şi rozmarin

Publicat: 10 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ghiveci de legume cu busuioc şi rozmarin

Un ghiveci de legume aromat şi plin de vitamine? Da, le găseşti pe toate în această reţetă. Gustul de legume, asezonat cu rozmarin şi busuioc îi oferă o savoare aparte. Încearcă şi tu!

Ingrediente:

100 ml supă de legume
100 g boabe mazăre
2 ardei graşi
1 ceapă
2 morcovi
3 roşii
ulei
rozmarin
busuioc
sare şi piper

Mod de preparare:

Legumele se spală bine şi se scurg. Într-o tigaie, pune câteva linguri de ulei şi căleşte ceapa, morcovul, ardeiul şi roşiile decojite. Le puteţi tăia cât de mari doriţi, în funcţie de preferinţe.

Când legumele încep să se înmoaie, se adaugă mazărea prefiartă din borcan şi scursă bine în prealabil. Adaugă puţin busuioc şi rozmarin, pentru a aroma preparatul. Lasă să dea în clocot şi pune supa de legume. Lasă la fiert timp de 30 de minute. Ghiveciul poate fi servit cu verdeaţă proaspătă.

Adauga un comentariu