Cancan ultimă oră

Giani Kiriță, dezamăgit după ce Anisia Gafton a câștigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Primele declarații despre colega lui din junglă

Publicat: 25 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Giani Kiriță dezamăgit după ce Anisia Gafton a câștigat Sunt celebru scoate-mă de aici. Primele declarații despre colega lui din junglă
Giani Kiriță, dezamăgit după ce Anisia Gafton a câștigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” s-a încheiat, iar tespectatorii și-au votat favoritul. După 3 luni în care au stat în junglă, în condiții greu de imaginat, Anisia Gafton și Giani Kiriță au fost cei doi concurenți finaliști care au intrat la votul publicului.

Anisia Gafton este marea câștigătoare a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, de la Pro TV. Giani Kiriță a fost învins în finală, după ce actrița a obținut mai multe voturi din partea telespectatorilor.

Primele declarații făcute de Anisia Gafton, după ce a fost încoronată Regina Junglei

Anisia Gafton a făcut și primele declaraii după ce a câștigat finala, în fața lui Giani Kiriță. Actrița a spus că premiul este recunoașterea eforturilor sale, deoarece în junglă, nu s-a luptat cu colegii ei, ci cu ea. Vedeta mărturisește că a reușit să își depășească limitele și acest lucru o face foarte fericită

„Câștigarea acestui show este într-un fel recunoașterea eforturilor mele mentale. În junglă, eu nu m-am luptat cu ceilalți, eu m-am luptat cu mine. A trebuit să reușesc să trec peste niște situații foarte grele, extreme. Să stai cu tarantule, șerpi, să dormi în ploaie, sub cerul liber, să treci peste un uragan… La un moment dat, nu mai puteam pentru că nu mai aveam forță în mine, nu mai aveam vlagă de la foame. A fost o evoluție fantastică. Mi-am depășit limitele și mă bucur pentru asta”, a spus Anisia Gafton imediat după ce a aflat că a câștigat finala

De asemenea, Anisia Gafton a ținut să îi mulțumească lui Ruxi care a decis să se retragă din competiție și i-a cedat locul, făcând astfel posibilă victoria ei.

„Le mulțumesc tuturor coechipierilor care au fost alături de mine și tuturor colegilor cu care am împărțit această experiență, le mulțumesc tuturor apropiaților care mi-au trimis gânduri bune și au fost alături de mine, le mulțumesc celor de la Pro TV pentru că mi-au dat ocazia să particip la un asemnea concurs și să capăt o experiență unică în viață. Și bineînțeles că vă mulțumesc din suflet vouă, celor de acasă care m-ați votat, care ați crezut în mine”, a transmis Anisia Gafton, pe rețelele de socializare, la câteva ore după finală.

Giani Kiriță, primele declarații după ce a pierdut finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Giani Kiriță a fost al doilea finalist, însă nu a fost favoritul publicului și a plecat de acasă cu poziția a doua. Acesta a mărturisit că și-ar fi dorit să câștige, deoarece a trecut prin multe lucruri și cu toate că a vrut să renunțe, nu a recurs la acest gest.

„Ar fi frumos pentru că am muncit foarte mult, am avut și urcușuri, și coborâșuri, n-am renunțat cu toate că am avut vreo două tentative de a renunța, fiind foarte greu, și uite că n-am renunțat și am ajuns în finală”, a declarat Kiriță pentru Fanatik.

Cât despre victoria Anisiei care a fost contestată de mai multe voci, Giani Kiriță spune că nu contează cum a reușit să în finală, ci este important faptul că a reușit, deoarece este femeie și pentru ea contează foarte mult că a reușit să câștige.

„Anisia este singura femeie dintre toate care a ajuns. Cum a ajuns, cum n-a ajuns, a ajuns. Contează pentru ea, ca femeie, foarte mult. Pentru că a fost foarte greu”, a precizat sportivul. În ceea ce privește provocările de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Giani Kiriță recunoaște că emisiunea a fost mult mai dificilă decât se aștepta. „De la fotbal și până la orice show la care am participat… credeți-mă că ăsta a fost cel mai greu concurs, cel mai dur. Nu doar în privința probelor, ci și a alimentației, a locului unde am stat, izolați, oamenii cu care am concurat, probe, frici”, a afirmat Giani Kiriță pentru sursa citată.

Adauga un comentariu