Cancan ultimă oră

Gigi Becali a intervenit în scandalul Prodan-Reghecampf. Latifundiarul din Pipera, despre Anamaria: „Ea a stricat tot”

Publicat: 21 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gigi Becali a intervenit în scandalul Prodan-Reghecampf. Latifundiarul din Pipera despre Anamaria Ea a stricat tot
Exact așa cum a spus și Reghe, Gigi Becali a ieșit și el public și a făcut câteva declarații pe acest subiect

După 13 ani de iubire, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns să se războiască, nu doar la tribunal pentru actele de divorț, ci și în declarațiile făcute în spațiul public.

Antrenorul de la Craiova a ales să stea în umbră o bună perioadă, după anunțarea divorțului, însă acum a spus lumii și partea sa de adevăr.

Gigi Becali intervine în scandalul dintre Reghecampf și Prodan

Invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Laurențiu Reghecampf a atins mai multe subiecte legate de fosta sa căsnicie, punctând astfel și aspectul banilor și al influenței sale.

Astfel, antrenorul a contrazis-o pe Anamaria Prodan, menționând că, deși s-au ajutat reciproc de-a lungul anilor, așa cum este normal într-o familie, spune el, impresara nu l-a pus pe post la Steaua.

„Nu e adevărat că ea m-a pus antrenor la Steaua.Poate să iasă Gigi și să spună Gigi. Dacă eu nu aveam valoare?”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Latifundiarul din Pipera a ținut să precizeze că în toată cariera lui nu s-a lăsat niciodată influențat

În replică, exact așa cum a spus și Reghe, Gigi Becali a ieșit și el public și a făcut câteva declarații pe acest subiect. Latifundiarul din Pipera a ținut să precizeze că în toată cariera lui nu s-a lăsat niciodată influențat de nimeni, cu atât mai puțin de Anamaria Prodan, atunci când a adus un membru nou la echipa sa.

„Nimeni niciodată nu m-a influențat să pun vreun antrenor, în niciun caz pe Laurențiu Reghecampf. Nici Meme măcar nu mă poate influența să iau un antrenor. Niciodată în viața lui n-a încercat. Cu atât mai puțin Anamaria. Nu a avut niciun fel de aport, pentru că pe Reghe voiam să îl iau eu”, a spus Gigi Becali în cadrul unei emisiuni TV.

Becali susține că Anamaria Prodan este o femeie care știe ce vrea

Iar în ceea ce o privește pe impresară, Becali susține că Anamaria Prodan este o femeie care știe ce vrea și cum să obțină ceea ce-și dorește. Însă chiar așa, sentimentele lui față de ea erau doar de simpatie, nimic mai mult nefiind între ei.

„Anamaria știe să se bage pe sub pielea oamenilor. Dar ea strică. Călca vreodată la mine la palat? Râdeam, glumeam. Zicea că mă uitam la ea. Putea să fie și Brigitte Bardot. Nu am iubit-o. Iubesc numai femei care sunt cu Hristos, călugărițe, dar nu orice femeie. Numai care mă împărtășesc cu ea în Hristos. O simpatizam doar, dar ea a stricat tot!”, a mai spus latifundiarul din Pipera.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu