National

Gigi Becali a vorbit despre noua ordine mondială: E bătaia pe suflete! Acolo asta e bătaia pă suflete, nu pe trupuri

Publicat: 25 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gigi Becali a vorbit despre noua ordine mondială E bătaia pe suflete Acolo asta e bătaia pă suflete nu pe trupuri
Gigi Becali a vorbit despre noua ordine mondială

Întrebat despre efectele pandemiei asupra credinței în Dumnezeu, despre încrederea în știință, dar şi despre demersul statului român care a achiziționat prea multe vaccinuri care stau să expire, Gigi Becali a spus:

„Eu spun că e vorba de incompetență, e vorba și de hoți, dar mai multă incompetență. Că nu cred eu că cineva, o persoană, și-a permis să facă o corupție de nu știu câte sute milioane sau miliarde de euro cât au costat vaccinurile alea.

E adevărat că există și o mică corupție, ba la teste, ba acolo, ba alea. Când e vorba de război, de pandemie, sunt mulți oameni care vor să se îmbogățească, dar e treaba lor.

Dar aici e incompetență, zic eu. Pe ei nu îi interesează omul, ci să-i omoare sufletul,.

Omul nu-i problema lor, că ei sunt stăpâniți de un stăpân pe care-l interesează sufletele. Că se apropie sfârșitul. Și atuncea spre final, vrea să câștige cât mai multe suflete.

Noi vezi cum suntem? Zice că domne, de vei muri în Hristos, cu Hristos vei fi.

Ce înseamnă că mori în Hristos? Înseamnă că faci voia Lui, fapta bună, milostenia, mersul la biserică, toate lucrurile astea, iubirea.

Şi de nu faci, atunci te duci în partea ailaltă, la opus, la dușmanul lui Hristos, care știm care este.

Pe noi ne interesează cum moare omul ca să fie cu El în Ceruri. E bătaia pe suflete! Acolo asta e bătaia pă suflete, nu pe trupuri”, a explicat Gigi Becali.

Tags:
Adauga un comentariu