Sport

Gigi Becali are adeverință de țârcovnic pentru a putea merge în continuare la biserică: „Trebuie și cineva să zică «Amin». Eu nu pot fără Liturghie”

Publicat: 03 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gigi Becali are adeverință de țârcovnic pentru a putea merge în continuare la biserică Trebuie și cineva să zică Amin. Eu nu pot fără Liturghie

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, implicat direct în lupta cu COVID-19, are speranțe că pandemia de coronavirus se va fi terminat în România până la Paște, datorită lui Dumnezeu! Latifundiarul din Pipera participă la Sfânta Liturghie chiar și în aceste zile, deși, în mod normal, nu ar avea voie, dar are grijă și de cei care sunt infectați cu noul coronavirus, astfel că a achiziționat mai multe teste.

”Eu am spus de la început. Unde e ortodoxia și Sfânta Liturghie nu va fi coronavirus. La noi, mai durează o săptămână și încet-încet va reveni totul la normal. Cine știe, poate face Dumnezeu o minune și ne dă voie la biserică de Înviere. Am speranța asta, că va face Dumnezeu minunea, pentru că noi suntem ortodoxi. O să vedeți voi, minune, da?”, a spus Becali.

Becali a recunoscut că merge zilnic la o biserică și participă la slujbe, lucru permis doar pentru clerici. Însă, Becali a procurat adeverință de țârcovnic.

”Da, așa e, merg la o biserică pentru că le duc de mâncare călugărilor, duc măști, echipamente, trebuie să ajutăm oamenii bătrâni, da? Am și hârtie, adeverință din partea mănăstirii, în care scrie că domnul Becali ne aduce mâncare și ne ajută la desăvârșirea Sfintei Liturghii. Da, particip la slujbe, trebuie și cineva să zică ‘Amin’. Eu nu pot fără Liturghie. Mor imediat!”, a mai spus Becali.

Adauga un comentariu