Sport

Gigi Becali continuă revoluția la FCSB. Transfer surpriză pentru roș-albaștri în cursa către titlu. Fotbalistul de 1,3 milioane de euro, chemat în Liga I

Publicat: 22 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gigi Becali continuă revoluția la FCSB. Transfer surpriză pentru roș-albaștri în cursa către titlu. Fotbalistul de 13 milioane de euro chemat în Liga I
Gigi Becali pregătește o nouă lovitură la FCSB

FCSB se pregătește pentru startul noului sezon, un sezon în care Gigi Becali așteaptă ca echipa sa să câștige titlul în Liga I, după o pauză de șase ani.
Văzută drept marea favorită la titlu în fiecare sezon, FCSB și-a dezamăgit fanii și, totodată, patronul în ultimele cinci stagiuni. În 2015 au luat roș-albaștrii ultimul campionat, însă Gigi Becali nu i-a prelungit contractul lui Constantin Gâlcă și nume precum Laurențiu Reghecampf, Mihai Teja sau Nicolae Dică n-au reușit să aducă titlul pentru FCSB.
În stagiunea care abia s-a încheiat, roș-albaștrii și-au mai spălat din păcate prin câștigarea Cupei României, după victoria cu 1-0 din finala cu Sepsi. Acum, însă, FCSB pornește într-un nou sezon, chiar la finalul acestei săptămâni, în Liga I, iar pe 27 august va debuta și în noua stagiune din Europa League.

Gigi Becali pregătește o nouă lovitură la FCSB. Roș-albaștrii au început negocierile

Astfel, Gigi Becali a început să-și pregătească echipa și a adus deja trei jucători. Sergiu Buș, Alexandru Buziuc și Marius Briceag au semnat cu FCSB, din postura de jucători liberi de contract, iar transferurile vor continua la gruparea roș-albastră.

Principala țintă a lui Gigi Becali este Vlad Dragomir. Mijlocașul crescut la Poli Timișoara și transferat de Arsenal în 2015 este legitimat acum la Perugia. Deși Dragomir nu era interesat de o eventuală revenire în fotbalul românesc, retrogradarea în liga a treia din Italia i-a schimbat planurile mijlocașului, care poate ajunge la FCSB în această vară.
Vlad Dragomir mai are un an de contract cu Perugia, echipă la care a ajuns, liber de contract după despărțirea de Arsenal, în urmă cu doi ani. Italienii nu vor să se despartă prea ușor de fotbalistul român, astfel că cea mai bună variantă pentru Gigi Becali este împrumutul pentru un sezon al jucătorului. De altfel, presa din Italia a anunțat, chiar la începutul acestei săptămâni, că FCSB negociază cu Perugia aducerea lui Vlad Dragomir.

În vârstă de 21 de ani, Vlad Dragomir a reușit cinci pase decisive în cele 27 de meciuri jucate pentru Perugia în sezonul recent încheiat.
1,3 milioane de euro este cota lui Vlad Dragomir, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Adauga un comentariu