Sport

Gigi Becali dă lovitura mult așteptată. Dennis Man pleacă de la FCSB și devine cel mai scump jucător din istoria Ligii I. Ofertă colosală pentru mijlocaș

Publicat: 10 ian. 2020

FCSB a revenit incredibil în Liga I, iar acum, după un start ratat de sezon, echipa patronată de Gigi Becali luptă din nou cu șanse reale la câștigarea titlului.
Gigi Becali nu vrea să rateze un nou titlu în Liga I, ultimul fiind câștigat în 2015, când antrenor era Constantin Gâlcă, astfel că îi creează cele mai bune condiții lui Bogdan Argeș Vintilă. Primul transfer din această iarnă a sosit deja sub comanda antrenorului. Este vorba despre Darius Olaru, cumpărat, de fapt, în vara anului trecut și lăsat sub formă de împrumut la Gaz Metan Mediaș. Acum, mijlocașul de 21 de ani a fost chemat de urgență la FCSB, unde se va lupta pentru un loc de titular cu alți tineri extrem de valoroși.

Decizia lui Gigi Becali de a-l chema încă din această iarnă pe Olaru la echipă nu este întâmplătoare. Deși, inițial, declarase că îl va lăsa pe mijlocaș să joace până la finalul sezonului la Gaz Metan Mediaș, patronul celor de la FCSB s-a răzgândit în urma ofertelor venite pe adresa clubului.

Tănase și Man sunt cei mai râvniți jucători

Florin Tănase și Dennis Man sunt cei mai răvniți jucători din lotul celor de la FCSB în această iarnă. Dacă Tănase este foarte aproape de un transfer în MLS, în cazul lui Dennis Man situația e puțin mai complicată. Conform fanatik.ro, Gigi Becali a primit o ofertă concretă pentru starul de 21 de ani al roș-albaștrilor.
Evoluțiile bune din acest sezon, în special cele din ultimele partide disputate de FCSB, le-au atras atenția scouterilor de la cluburi importante din fotbalul european, însă cea mai mare ofertă pentru Dennis Man a venit din Championship. Birmingham a avut o primă jumătate de sezon de coșmar, iar acum este în căutarea unor jucători de perspectivă care să o poată scoate din zona periculoasă a clasamentului din liga a doua engleză.

Ocupanta locului 12 din Championship a făcut o ofertă de 10 milioane de euro pentru Dennis Man, însă Becali n-a fost mulțumit. În speranța că va scoate mai mulți bani de pe urma mijlocașului de 21 de ani, patronul roș-albaștrilor le-a refuzat oferta englezilor și așteaptă acum ca Birmingham să revină cu o ofertă pe placul FCSB-ului.

5,5 milioane de euro este cota lui Dennis Man, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
Cu 9,7 milioane de euro, Stanciu deține recordul pentru cel mai scump jucător vândut în istoria Ligii I

Adauga un comentariu