Sport

Gigi Becali, declarații dure după înfrângerea FCSB cu Astra: „Săracul de el, vai de capul lui”

Publicat: 29 iun. 2020
ALT=«Gigi Becali, surprinde din nou. Declarații picante despre situația din România»
Gigi Becali, surprinde din nou. Declarații picante despre situația din România

După ce FCSB a pierdut meciul cu Astra Gigi Becali a izbucnit și a făcut declarații neașteptate. Acesta a criticat dur performanța roș-albaștrilor. Printre cei mai criticați de latifundiarul din Pipera s-au numărat Florin Tănase, Andrei Miron și Dennis Man. Despre Miron, Gigi Becali a afirmat că mai bine ar renunța la fotbal decât să mai vadă jucători ca el. De asemenea, despre Dennis Man a afirmat că nu are șanse să mai plece la o echipă din străinătate dacă cineva vede meciul acesta.

„Dacă jucăm aşa, nu avem şanse la Europa. Nici Cupa nu e câştigată şi cu aşa atitudine nu cred că o batem nici pe Botoşani. Eu n-am ştiut că este Tănase pe teren, că dacă ştiam, îl schimbam şi pe el. N-avem apărare. Care apărare? Miron, săracul de el, vai de capul lui. Mai bine mă las de fotbal, decât să mai văd jucători ca el (…) Dacă cineva îl vede pe Man cum a jucat meciul ăsta, nu mai pleacă niciodată în străinătate. Normal că e şi vina lui. Dacă ai 2-0 şi pierzi meciul, normal că e şi el de vină, şi antrenorul, şi toţi”, a spus Gigi Becali.

Își pregătește Laurențiu Reghecampf revenirea la FCSB? Primii pași au fost făcuți

Faptul că Laurențiu Reghecampf este gata să revină la FCSB încă din această vară este confirmat de faptul că tehnicianul pare dispus să-l lase pe preparatorul fizic, Thomas Neubert, să vină la echipa lui Gigi Becali

Laurențiu Reghecampf este unul dintre cei mai titrați antrenori români ai momentului, iar în ultimele zile a lăsat de înțeles că ar reveni la FCSB. De fapt, tehnicianul de 44 de ani a și declarat acest lucru.
Faptul că Reghecampf este gata să revină la FCSB încă din această vară este confirmat de faptul că tehnicianul pare dispus să-l lase pe preparatorul fizic, Thomas Neubert, să vină la echipa lui Gigi Becali.
Anunțul a fost făcut chiar de finanțatorul FCSB, care susține că a primit acceptul lui Reghecampf pentru a-l aduce la echipă pe Neubert. Momentan, atât antrenorul de 44 de ani, cât și staff-ul său, sunt legați prin contract de Al Wasl.

Laurențiu Reghecampf, ambiționat de Dan Petrescu să revină la FCSB

„Depinde ce se întâmplă. În momentul de față sunt foarte bine. Dacă toate astrele vin pe această direcție, probabil că o să se întâmple și lucrul ăsta. Mă ambiționează faptul că el câștigă tot.
Probabil l-ar ambiționa și pe el dacă aș veni. E o luptă fair-play. Eu nu am nimic cu nimeni. Ca să vin, trebuie ca toate astrele să fie pe aceeași direcție”, a declarat Reghecampf, acum câteva zile.

Laurențiu Reghecampf ar dori să lucreze din nou cu Gigi Becali

Laurențiu Reghecampf a declarat că în România ar lucra doar cu Gigi Becali și susține că el nu a avut nicio problemă cu patronul FCSB, atâta timp cât a colaborat cu el.
„Am spus că aș mai lucra doar cu el pentru că mie mi-e foarte greu să merg acum în altă parte. Toată lumea știe ce am făcut și cum am fost. Sigur, niciodată nu poți să spui «nu», pot apărea anumite situații.

Eu n-am nicio problemă să lucrez cu el. E foarte greu să mă întorc la o altă echipă din Liga 1. Niciodată nu poți să spui niciodată, dar aș spune că m-aș întoarce doar la FCSB, unde să lucrez cu Gigi Becali. Pentru mine e același om, îl cunosc foarte bine.
În momentul când simte că totul e ok la echipă, vede că echipa joacă fotbal, sunt sigur că va fi foarte liniștit”, a mai spus Reghecampf.

Gigi Becali: „Am vorbit cu Laurențiu Reghecampf să-l lase pe Thomas Neubert”

„Ce veste bună pot să vă dau e că am vorbit cu Neubert. Și e posibil să vină Neubert! Ilie, tu îmi spuneai, dar eu nu puteam să-l iau pe vremea aia.
Acum am vorbit cu Reghe ca să-l lase că e căsătorit cu o româncă, ar vrea să vină. Nu e atât de scump, îmi permit. E nevoie de un preparator că avem 7-8 jucători accidentați. 10.000 de euro pe lună o să-i dau”, a anunțat Becali la Digi Sport.

„Reghe” a antrenat echipa lui Becali, ajutat de Neubert, între 2012-2014, timp de două sezoane și între 2015-2017, timp de un sezon și jumătate.

2 titluri și o Supercupă a câștigat Laurențiu Reghecampf cu echipa lui Becali

 

Adauga un comentariu