Sport

Gigi Becali e disperat să răscumpere cei 10% din Olimpiu Moruțan! Oferta de la Inter l-a făcut pe patronul FCSB să viseze la zeci de milioane de euro

Publicat: 05 dec. 2020
Gigi Becali e disperat să răscumpere cei 10% din Olimpiu Moruțan
Gigi Becali

Gigi Becali a încercat de curând să răscumpere procentele pe care FC Botoșani le mai are din Olimpiu Moruțan. Mai precis, Becali e disperat să pună mâna pe cei 10% pe care Valeriu Iftime îi mai are din internaționalul U21. FCSB cedase inițial 20%, dar Becali a reușit să cumpere jumătate din aceste procente.
Acum, însă, evoluțiile entuziasmante ale lui Moruțan a făcut negocierile dintre părți aproape imposibile. Oferta pe care Inter a înaintat-o pentru mijlocaș și posibilitatea unui transfer pe zeci de milioane de euro i-a adus pe cei doi patroni într-un blocaj.

Valeriu Iftime nu crede că Olimpiu Moruțan va pleca pe o sumă sub 10 milioane de euro

Pe de o parte, Iftime nu crede că Moruțan va pleca pe o sumă sub 10 milioane de euro, ceea ce ar însemna un milion de euro pentru Botoșani. Pe de altă parte, Gigi Becali simte că ar pierde o sumă prea mare din totalul transferului și vrea să dea doar câteva sute de mii de euro pentru partea moldovenilor.

„Domnul Becali a încercat de mai multe ori să ia și acei 10 la sută. Chiar și acum, recent, când am vorbit. Dar nu vreau să îi dau. Pentru Moruțan urmează un transfer important, nu cred că va fi cedat sub 10 milioane de euro. I-am zis domnului Becali că vreau să păstrez acele procente ca să aibă lumea ce bârfi, să zică în continuare că FCSB are o victimă sigură atunci când joacă împotriva celor de la Botoșani (n.r.-râde).
Eu zic că această clauză nu învrăjbește cele două cluburi, ci întărește relația dintre ele. Vrem practic același lucru: să îl vândă pe Moruțan pe o sumă cât mai mare”, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul echipei FC Botoșani

Adauga un comentariu