Sport

Gigi Becali, război total cu Bogdan Planic! „Din cauza lui s-a pierdut campionatul”. Nou atac al finanțatorului FCSB

Publicat: 25 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gigi Becali război total cu Bogdan Planic Din cauza lui s-a pierdut campionatul. Nou atac al finanțatorului FCSB
Bogdan Planic este considerat de Gigi Becali principalul vinovat pentru că FCSB a ratat un nou titlu de campion.

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a decis să dea vina pe Bogdan Planic, pentru ratarea unui nou titlu de campion. Jucător care a hotărât să plece de la echipă pentru că nu a fost plătit, după cum susține impresarul său

Bogdan Planic este considerat principalul vinovat pentru că FCSB a pierdut și acest campionat. Ținând cont de faptul că în momentul acesta este la 9 puncte în spatele liderului CFR, patronul FCSB, Gigi Becali a găsit vinovatul pentru ratarea unui nou titlu.
Finanțatorul FCSB a decis să dea vina pe Bogdan Planic. Jucător care a hotărât să plece de la echipă pentru că nu a fost plătit, după cum susține impresarul său. Becali consideră că sârbul a lăsat echipa la greu, fără fundaș central, la meciul cu Mediaș, scor 2-2.

Gigi Becali, despre Bogdan Planic: „Din cauza lui am pierdut campionatul”

„Planic avea contract, trebuia să-l respecte. Clauza de reziliere era 10 milioane. Trebuie s-o plătească el sau clubul care îl lua. Din cauza lui s-a pierdut campionatul, mă refer la șansele astea pe care le mai aveam acum. Nu mai accept nicio negociere. Mergem la comisii, să judece legea. Trebuie să răspundă pentru ceea ce a semnat”, a declarat Gigi Becali.

Finanțatorul FCSB a tunat la adresa lui Bogdan Planic după ce jucătorul și-a cerut salariul întreg, conform contractului, și a refuzat să mai vină la antrenamentele echipei. Finanțatorul FCSB vrea 10.000.000 de euro, clauza de reziliere a jucătorului.
Solicitarea lui Becali nu a rămas fără ecou. Impresarul jucătorului, Zvonko Milojkovic, i-a dat replica finanțatorului FCSB și acuză clubul de amatorism. Patronul roș-albaștrilor l-a băgat pe Planic în șomaj tehnic, pe perioada stării de urgență, pentru că sârbul nu a acceptat înjumătățirea salariului pe șase luni.

„Dacă statul i-a dat voie să reducă salariul jucătorului și să umble la contractul lui, fără acordul acestuia, atunci să dea în judecată Statul, să obțină 10 milioane de euro de la Stat. E amatorism total acolo. Nu ai voie să umbli la contractul jucătorului fără acordul lui”, a declarat Zvonko Milojkovic.

28 de ani are Planic.
1,8 milioane de euro este cota de piață a lui Planic, conform transfermarkt.com.

Adauga un comentariu