Sport

Motivul pentru care Bogdan Planic nu ajunge la Fenerbahce! Turcii vor jucători de la echipe de top, nu de la FCSB

Publicat: 02 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Motivul pentru care Bogdan Planic nu ajunge la Fenerbahce Turcii vor jucători de la echipe de top nu de la FCSB

Bogdan Planic este unul din cei mai curtați jucători de la FCSB – sârbul de 28 de ani este în vizorul mai multor echipe din Europa, iar numele cel mai sonor este cel al turcilor de la Fenerbahce.
Fundașul adus de la Vojvodina ar putea fi lăsat să plece pentru 500 de mii de euro, dar transferul este considerat irealizabil de un fotbalist care a fost idol la Istanbul.
Daniel Pancu crede că Planic nu are calitate pentru a juca la una din echipele de top din Superliga turcă.

„E un fotbalist bun, dar la Fenerbahce cerințele sunt foarte mari, ei transferă jucători de top și FCSB n-a mai fost acolo în ultimii ani,” a declarat Pancu într-o intervenție la Digi Sport Special.

Ce a spus Gigi Becali despre Bogdan Planic

Cotat la 1,8 milioane de euro, apărătorul sârb se află într-o situație ciudată la FCSB. Potrivit agentului său, Planic devine liber pe 30 iunie 2020, însă conducerea lui FCSB susține că fundașul central mai are contract pe un an.

„Voi credeți că eu stau să mă rog de Planic? Nu, tată! Să fie sănătos, dar adio postul de titular la FCSB. Mi-a demonstrat că nu are caracter, iar mie mi s-a părut că este un jucător problematic încă de când am semnat prima dată contractul cu el.
Și atunci au fost unele probleme cu el pe la negocieri, iar mie nu mi-au plăcut deloc încă de la început fazele pe care le-a făcut”, spunea omul de afaceri în urmă cu câteva zile

Adauga un comentariu