Cancan ultimă oră

Gigi Becali reacționează în scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și fosta soție

Publicat: 25 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gigi Becali reacționează în scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și fosta soție
Gigi Becali reacționează în scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și fosta soție

Gigi Becali, patronul FCSB a făcut câteva comentarii pe marginea scandalului dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Ce a declarat Gigi la adresa foștilor soți?!

Scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și fosta soție, Anamaria Prodan a ținut prima pagină a ziarelor zilele astea. După ce fiecare a spus ce a avut de spus, apropiații acestora au rămas șocați de cele întâmplate și au comentat câte ceva pe marginea subiectului. Gigi Becali, unul dintre apropiații lui Reghecampf a ținut să spună câteva cuvinte despre episodul de vineri seara. Patronul FCSB a declarat că îi pare rău de ce s-a întâmplat și nu a vrut să vadă înregistrarea cu cei doi.

„Îmi pare rău pentru el. Păi ce să faci, tată?! Nu am vrut nici măcar să-mi dea să văd înregistrarea”, a spus Gigi Becali.

Tot Gigi a mai spus că Laurențiu Reghecampf va rămâne atât pentru el, cât și pentru FCSB un om special:

„Tot timpul el va fi pentru noi un om aparte”.

Gigi Becali a comentat pe marginea scandalului dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan / (foto: Prosport)

Scandal cu fosta soție înainte de botez

Un scandal de proporții a avut loc zilele acestea între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, fosta parteneră de viață. Cei doi s-au  bătut reciproc, în stradă, în fața vilei din Snagov. După acel episod, atât Reghe , cât și Anamaria s-au prezentat, pe rând, la secția de poliție să depună plângere, unul împotriva celuilalt.

Ulterior, în presă a apărut un filmuleț în care cei doi se îmbrâncesc unul pe altul. Cei doi au acum câte un dosar penal pentru violență fizică și un ordin de restricție împotriva celuilalt.

Adauga un comentariu