Cancan

Gina Bradea, mesaj după operație. Care este starea de sănătate a celebrului bucătar

Publicat: 10 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gina Bradea mesaj după operație. Care este starea de sănătate a celebrului bucătar
Gina Bradea a transmis primul mesaj catre fanii ei dupa ce a fost externata

Cei care stăteau cu sufletul la gură să afle vești despre Gina Bradea, au primit un semn de la celebrul bucătar. Printr-un mesaj pe rețelele de socializare, Gina Bradea a anunțat că a fost externată și în sfârșit a ajuns acasă. Ea a promis că în zilele următoare va face un video în care va povesti pe larg ce operație a făcut și alte detalii.

Gina Bradea, mesaj după operație

După trei săptămâni de stat în spital, celebrul chef bucătar s-a întors în familie, și tare drag i-a fost să doarmă în patul ei.

“Gata, sunt acasă, am trecut și hopul asta! Nu mi-a fost ușor, dar l-am trecut cu brio. În zilele următoare o să vă fac un material cu toate informațiile, ce operație am făcut, unde etc. Am dormit acasă la mine, în patul meu și am dormit bine după aproape 3 săptămâni. Și fără somnifere, cățelușele ( blonda mea, Lisa, și obrăznicătură Kima – malamutul băiatului) au dormit lângă mine și toată noaptea le-am simțit boticurile umede pe mine, m-au pupat tot timpul, de bucurie și de grijă”, a scris Gina Bradea pe Facebook.

Gina Bradea -promisiune pentru fanii ei

După operația pe care a suferit-o, Gina Bradea a revenit acasă și promite că își va relua activitatea pe rețelele de socializare. În timpul în care a lipsit, și-a instruit soțul și copiii să posteze rețete în continuare, pentru a veni în ajutorul fanilor ei. De acum va prelua frâiele și deja a postat o rețetă de pâine de casă, cu toate detaliile necesare.

Nu în ultimul rând, Gina Bradea le-a mulțumit celor care s-au rugat pentru ea în această perioadă grea și le-a transmis că rugăciunile și gândurile bune au ajutat-o mult.

“Începem cu pâinea noastră cea de toate zilele: e cea mai simplă rețetă de pâine, nu se frământă nimic și iese o pâine atât de bună, încât vă garantez că va deveni preferata voastră! Vă las rețeta în primul comentariu de la fiecare poză.
Vă îmbrățișez și vă mulțumesc pentru toate florile, rugăciunile și gândurile voastre bune. M-au ajutat enorm!”, a mai transmis Gina Bradea.

Cine este Gina Bradea

Gina Bradea se descrie ca fiind un Săgetător complet (Săgetător cu ascendent în Săgetător) care întrunește toate caracteristicile acestei zodii. Este mereu veselă și pusă pe șotii, ca un titirez în continuă mișcare, nonconformistă și rebelă, sinceră, altruistă, ambițioasă, încăpățânată, justițiară, mare expertă-n gafe copilărești și multe altele.

Aceasta mai spune că este o moldo-dobrogeancă din Galați, cu mama moldoveancă de pe linia Bârladului și tata dobrogean, dintr-un sătuc modest de lângă Isaccea. Bucătăreasa are un apartament în Galați și o căsuță la țară, la Revărsarea.

Gina spune că a lucrat câțiva ani ca bucătar-cofetar-patiser-barman-bufetier-ospătar. Fiind dezamăgită de salariul exagerat de mic, munca extrem de grea și lipsa de satisfacții, fară un program fix, aceasta a părăsit repede lumea restaurantelor.

De câțiva ani, Gina Bradea face o serie de vloguri cu rețete culinare pe Youtube. Aceasta a lansat și o carte ce s-a bucurat de un real succes.

În prezent,  Gina Bradea are probleme de sănătate, însă speră să le poată depăși cu brio. Alături de aceasta sunt toți susținătorii ei care au ținut mereu să fie lângă ea.

Adauga un comentariu