Cancan

Gina Chirilă a sărit în apărarea fetiței sale. Cum a fost jignită în mediul online

Publicat: 16 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Gina Chirilă a sărit în apărarea fetiței sale și a lui Bogdan Vlădău după ce a fost victima unei răutăți de neînțeles în mediul online. Soția lui Bogdan Vlădău, Gina Chirilă, a postat pe Instagram comentariul răutăcios pe care l-a primit de la o urmăritoare.

Aceasta i-a numit copilul un “accesoriu” după ce a văzut o fotografie postată de frumoasa blondină pe contul de socializare.

Gină Chirilă a sărit în apărarea fetiței sale

După tot acest incident, în ciuda vârstei fragede pe care o are, Gina s-a tranformat într-o adevărată leoaică care își apară puiul. Blondina le-a cerut susținătorilor să îi dea report și block individei care se plictisea atât de tare încât a ajuns să se lege de un copil nevinovat.

Internauta pe nume Laura i-a scris „Frumos accesoriu” partenerei lui Bogdan Vlădău, iar asta a scos-o din sărite pe proaspăta mămică.

„Prea trist ce se întâmplă. Comentariu primit de la o femeie. Spun femeie pentru că nu ar trebui să avem astfel de comentarii între noi niciodată, dar atunci când bunul simț, educația și empatia lipsesc, asta se întâmplă… Trist”, a scris Gina pe Instastory.

„Eu am dat report și block acestei persoane. Dacă găsiți acest comentariu ofensiv, vă rog să îi dați și voi report pentru că astfel de persoane nu au ce căuta aici. Mulțumesc”, a completat fotomodelul.

Katia urmează să împlinească un an de zile

Fetița lui Bogdan Vlădău și a Ginei Chirilă urmează să împlinească un an de zile. Micuța s-a născut pe 25 mai 2020.

Din acel moment, viața fostei concurente de la “Bravo, ai stil Celebrities” s-a schimbat total. Gina Chirilă, a avut o carieră de mare succes. Aceasta a făcut parte din cele mai celebre agenții de modă precum Elite Model Management Worldwide, Nordic Model Managemnt Suedia, Talents Model Munich sau Global Records. De asemenea a avut si un real succes cu pictorialul din Marie Claire. Fotomodelul trăiește un adevărat vis. Cei doi părinți sunt extrem de fericiți și mândrii de fetița lor.

Katia s-a născut fară niciun fel de probleme, iar sarcina dusă de Gina Chirilă a decurs normal până în utima clipă. Bebelușul a primit nota 10 la naștere, iar de atunci s-a făcut tot mai frumușică.

Restricțiile din cauza pandemiei au afectat-o pe tânăra Gina Chirilă

În perioada în care a stat în carantină, frumoasa blondă, aștepta cu nerăbdare să își vadă părinții.

“Stau în casă de câteva zile deja și încerc să îmi ocup timpul cu activități constructive. Citesc, fac sport, atât cât se poate, gătesc, mă uit la filme și lucrez de acasă pentru brandul meu de haine Silkplicity. Părerea și sfatul meu în legatură cu această situație este să ne informăm în legătură cu subiectul acesta din surse reale și sigure, să ne păstrăm calmul, să nu facem cumpărături în exces, ci doar strictul necesar și să facem ceea ce depinde de noi, adică să stăm în casă perioada aceasta pentru a evita contactul cu virusul, dar și pentru a-i proteja cei din jurul nostru.”, a declarat soţia lui Bogdan Vlădău în cadrul unui interviu la acea vreme.

Gina Chirilă a sărit în apărarea fetiței sale după ce a fost victima unei răutăți de neînțeles în mediul online.

Adauga un comentariu