Cancan

Gina Pistol a făcut un apel umanitar pentru o fetiță bolnavă. Sofia Maria are nevoie de ajutor

Publicat: 03 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gina Pistol a făcut un apel umanitar pentru o fetiță bolnavă. Sofia Maria are nevoie de ajutor
Gina Pistol a fost marcată de situația unei fetițe care s-a născut cu mai multe afecțiuni

Gina Pistol, care urmează să devină mamă în curând, a făcut un apel umanitar pe rețelele de socializare pentru o fetiță bolnavă, care are nevoie de ajutor. Micuța Sofia Maria suferă de mai multe afecțiuni iar procedurile medicale necesare sunt foarte costisitoare. Drama părinților Sofiei Maria au înduioșat-o profund pe Gina Pistol care urmează și ea să aducă pe lume o fetiță.

Prezentatoarea TV a fost marcată de situația unei fetițe care s-a născut cu mai multe afecțiuni și care are nevoie de ajutorul nostru. Astfel, iubita lui Smiley, care urmează să devină în curând mamă de fetiță, a promovat această poveste tristă pe contul ei de socializare.

Gina Pistol, apel pentru o fetiță bolnavă

Gina Pistol a fost înduioșată de cazul Sofiei Maria, o fetiță care suferă de mai multe boli. Prezentatoarea TV a făcut un apel către prietenii virtuali să o ajute pe micuță să trăiască. Sofia Maria a venit pe lume în urma rugăciunilor părinților ei. De la naștere, însă, micuța suferă de Hipotonie Axiala, Tulburare Globală de Dezvoltate, Epilepsie Focala, Tulburare de Deglutiție, Trahestoma, Hidrocefalie Obstructiva și Vetriculoscopie. Părinții fetiței sunt oameni modești și nu pot acoperi costurile pentru procedurile necesare.

Gina Pistol a publicat, pe contul de socializare, povestea fetiței și a făcut un apel către prietenii ei virtuali să o ajute. Cine poate și vrea să doneze pentru ca Sofia Maria să aibă o copilărie fericită o pot face pe numele Bucur Gheorghe Laurențiu:

CONT RON: RO81PIRB42621B9755001000
CONT EURO: RO85BRDE300SV84658783000
SWIFT: BRDEROBU

Gina Pistol va deveni mămică în curând

În aproximativ o lună, Gina Pistol va deveni mămică pentru prima oară. Vedeta așteaptă cu nerăbdare să-și cunoască fetița și să o strângă la piept. A achiziţionat căruciorul, a început să aranjeze chiar şi camera micuţei, a pus tapet, a cumpărat pătuţul, dar şi primele hăinuţe. Totul pare pus la punct și pregătit, doar a mai rămas ca bebelușul să se nască.

Și Smiley este nerăbdător să-și țină în brațe fetița și a anunțat în emisiunea lui Cătălin Măruță că partenera sa va naște la începutul lunii martie. Bineînțeles dacă nu se întâmplă ceva neprevăzut iar micuța ar da semne că se grăbește să vină pe lume.

„La începutul lunii martie. Pe atunci… dar să vedem ce se va întâmpla în ultima lună”, a declarat Smiley.

Însă, totul depinde și de cum vor evolua lucrurile în luna februarie. Gina Pistol și Smiley nu au ales încă numele pentru micuța lor, dar momentan o alintă „regina”. În altă ordine de idei, Gina Pistol a făcut acest apel pentru o fetiță bolnavă fiind înduioșată de înduioșată de cazul Sofiei Maria.

Adauga un comentariu