Cancan ultimă oră

Gina Pistol a spus tot abia acum! Prezentatoarea a vorbit despre momentele de chin din timpul nașterii: putea pierde sarcina!

Publicat: 03 oct. 2021
Gina Pistol a anunțat târziu că va deveni mamă, când sarcina era deja avansată

Gina Pistol trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Celebra prezentatoare TV se bucură din plin de ceea ce are acum, în special de fiica sa, pe care o adoră. Chiar dacă acum totul merge bine, se pare că lucrurile nu au fost mereu la fel de bune, mai ales în timpul nașterii, când a avut parte de momente de groază.

Gina Pistol, totul despre o naștere grea

Gina Pistol a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă în urmă cu aproximativ șase luni. Micuța Josephine a venit ca o minune pentru Gina și Smiley și le-a schimbat complet viața celor doi îndrăgostiți. Dacă înainte nu știau ce este iubirea, acum simt că iubesc cu adevărat.

Deși totul este perfect acum, Gina nu poate uita cât de greu i-a fost înainte de naștere. Niciodată nu a recunoscut , până acum, că a avut o sarcină grea, cu probleme. Spunea pe atunci că se simte ca un balon, că a luat mult în greutate, dar nu vorbea și despre problemele reale.

Celebra prezentatoare TV recunoaște acum că a avut parte de o lună de chin cât a fost grvidă. Medicul îi sugerase să stea numai în pat, să nu ridice greutăți și a avertizat-o cu privire la faptul că putea pierde sarcina. Din acest motiv se temea să îi spună mamei sale că este însărcinată, pentru că nu știa dacă va putea păstra sarcina.

„Eu, o lună de zile, am avut hemoragii foarte mari în timpul sarcinii. Nu aveam voie nici măcar să ridic o sticlă de 2l de apă, trebuia să stau la pat. Exista riscul să pierd sarcina. Cum să-i spun eu mamei că sunt însărcinată, dar să nu se bucure că s-ar putea să pierd sarcina… Așteptam să trec de hopul ăsta ca să putem să ne anunțăm și noi părinții”, a spus Gina Pistol în podcast-ul lui Morar.

Gina Pistol nu le-a spus părinților că este gravidă

Gina Pistol a anunțat târziu că va deveni mamă, când sarcina era deja avansată. La început, doar ea și Smiley știau despre asta, dar se pare că cineva i-a văzut și a anunțat presa și așa au aflat și părinții lor.

Aceștia au fost foarte dezamăgiți că cei doi le-au ascuns această bucurie, dar au înțeles că au avut un motiv bine întemeiat. Toți sunt complet îndrăgostiți de cea mică acum și se bucură că au o nepoțică.

„Un lucru s-a mai întâmplat în primul trimestru de sarcină, părinții noștri au aflat din presă că eu sunt însărcinată. A fost foarte urât. Dacă aș fi putut să pedepsesc pe cineva, atunci aș fi făcut-o fără să stau pe gânduri… Pentru că mergeam foarte des la doctor, să-mi fac analize, ecografii, cumva poate cineva a văzut și a anunțat presa. Așa ne-au sunat ai noștri. Ce puteam să le spunem…”, a declarat Gina Pistol.

Adauga un comentariu