Cancan ultimă oră

Gina Pistol, adevărul despre relația ei cu Irina Fodor. Este sau nu invidioasă pe cea care i-a luat locul

Publicat: 13 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gina Pistol adevărul despre relația ei cu Irina Fodor. Este sau nu invidioasă pe cea care i-a luat locul
Gina Pistol, adevărul despre relația ei cu Irina Fodor

Gina Pistol este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV, care în ultima vreme a lipsit de pe micile ecrane pentru a se ocupa de creșterea fiicei sale, Josephone.

A fost înlocuită de Irina Fodor la proiectele sale, iar din acest motiv au ieșit zvonuri cum că cele două ar fi rivale. Gina a vorbit, însă, despre cum stau lucrurile între ele.

Gina, despre Irina Fodor

Gina Pistol a răspuns tuturor speculațiilor despre așa-zisa rivalitate dintre ea și Irina Fodor. Având în vedere că soția lui Răzvan Fodor i-a ținut locul, mulți cred că între ele nu stau deloc bine lucrurile.

Gina a spus că nu a fost niciodată invidioasă pe Irina și că nu s-a simțit în pericol atunci când i-a luat locul pe perioada concediului maternal. Din contră, s-a bucurat când a văzut cât de bine își face treaba, dar a avertizat-o încă dinainte că va avea o sarcină grea la Asia Express și nu numai, că va fi supusă multor provocări, totul pentru a o pregăti pentru ce va urma.

„S-a zis că îmi e frică să-mi ia locul… Eu am sunat-o, că ne știam. I-am zis, Irina, îți dau câteva sfaturi că e un proiect greu Asia Express. Îți dau soluția să nu treci prin ce am trecut eu. Încercam s-o ajut”, a declarat Gina Pistol în podcastul lui Horia Brenciu.

Mesajul Irinei Fodor pentru Gina Pistol

Gina Pistol a împlinit 42 de ani pe 9 decembrie, iar de ziua ei a avut parte de multe surprize din partea celor care îi sunt aproape. Printre aceștia s-a numărat și Irina Fodor, care a vrut să îi transmită un mesaj emoționant acesteia, cu care chiar a reușit să o impresioneze.

Horia Brenciu a plănuit tot, chemând-o pe Irina Fodor să îi spună câteva vorbe colegei sale. Irina a avut numai cuvinte de laudă la adresa iubitei lui Smiley și i-a transmis acesteia mulțumiri pentru tot sprijinul și sfaturile pe care i le-a dat. Cât despre faptul că i-a luat locul, recunoaște că are o sarcină grea și speră că nu vor rămâne însărcinate în același timp, pentru că așa vor avea nevoie de un plan de rezervă.

„Și pentru că am ajuns la planul profesional, aș vrea să spun că n-a fost o sarcină ușoară să-ți țin locul, ba dimpotrivă, toată lumea știe cât ești de muncitoare și că ești iubită de echipă, așa că așteptările au fost mari, dar m-au ajutat foarte mult sfaturile tale și susținerea de la început”, a spus Irina.

Adauga un comentariu