Cancan ultimă oră

Gina Pistol, imagine neașteptată cu fiica ei pe internet, după ce toți au zis că seamănă cu Smiley

Publicat: 31 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gina Pistol imagine neașteptată cu fiica ei pe internet după ce toți au zis că seamănă cu Smiley
Gina Pistol a postat o imagine de colecție cu fiica lor

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din România. Toată lumea așteaptă cu nerăbdare să o vadă pe micul ecran și la fel de mult vor să afle detalii din viața ei privată. După ce s-a aflat că formează un cuplu cu Smiley și că urmează să-l facă tătic, cei doi au ajuns sub lupa fanilor care vor să știe totul despre ei.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți cu normă întreagă pe 9 martie anul trecut, iar de atunci cei care îi urmăresc pe rețelele de socializare vor cu ardoare să-i vadă chipul fiicei lor. Până acum, atât Gina Pistol, cât și Smiley s-au ferit să-și expună fiica pe rețelele de socializare, tocmai pentru a-i oferi o copilărie liniștită departe de lumina reflectoarelor.

Gina Pistol, imagine neașteptată cu fiica ei pe internet

Fanii Ginei Pistol și a lui Smiley așteaptă mereu cu nerăbdare fotografii cu micuța lor, iar acum, vedeta de televiziune a postat o imagine de colecție cu fiica lor. Mai mult, aceasta le-a dezvăluit internauților că Josephine nu seamănă doar cu tatăl ei, ci și cu ea!

Gina Pistol este foarte activă pe rețelele de socializare și nu trece o zi fără ca aceasta să nu publice vreo imagine pe contul ei, astfel că fanii s-au bucurat enorm de ultima imagine postată cu micuța Josephine. Se pare că prezentatoarea a vrut să le închidă gura celor care până acum au zis că fiica ei seamănă cu Smiley.

„Toată lumea: Doamne ce seamănă cu el, este toată Andrei!

Eu: Da are puțin și de la mine!”, a scris Gina Pistol în dreptul imaginilor cu fiica ei care ține mătura în mână.

Gina Pistol a intrat în rândul vedetelor criticate de fani din cauza operațiilor estetice

Acum mai mult timp, Gina Pistol a apelat la procedura de mărire a buzelor, însă, în urmă cu câțiva ani, iubita lui Smiley a decis să se opereze și să scoată soluția care i-a fost injectată, iar de atunci nu a mai apelat la asemenea proceduri, spunea ea în timpul în care era însărcinată cu micuța Josephine.

Acum, însă, fanii au observat că Gina Pistol și-ar fi modificat forma buzelor, având în vedere că în timpul sarcinii nu a putut apela la astfel de proceduri. Răutăcioșii nu s-au putut abține și au criticat-o pentru faptul că ar avea buzele prea mari.

Adauga un comentariu