Cancan ultimă oră

Gina Pistol, schimbare surprinzătoare de look. A stat opt ore la salonul de înfrumusețare

Publicat: 04 oct. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Gina Pistol schimbare surprinzătoare de look. A stat opt ore la salonul de înfrumusețare
Gina Pistol, schimbare surprinzătoare de look. A stat opt ore la salonul de înfrumusețare

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta are o carieră de succes în televiziune, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de iubitul ei, celebrul artist Smiley. Cei doi formează un cuplu de mai mulți ani, iar de când au devenit părinți viața acestora s-a schimbat complet.

Gina Pistol face orice pentru a arăta superb. Și de data aceasta a petrecut opt ore într-un salon de înfrumusețare pentru noua sa schimbare de look. Iubita lui Smiley a decis că este timpul pentru o schimbare în viața sa. Ca orice femeie, aceasta a mers la salon pentru a se face și mai frumoasă.

Prezentatoarea arată la fel de bine ca înainte de a o aduce pe lume pe fiica sa, Josephine

În urmă cu câteva luni, Gina Pistol spunea că își dorește să slăbească. Zis și făcut. Prezentatoarea arată la fel de bine ca înainte de a o aduce pe lume pe fiica sa, Josephine.

„Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vreo 3 ani. În luna a noua de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kg. Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul. Nu sunt în cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva. Adevărul este că mă simt muuuult mai bine când fac sport, când mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și un tonus psihic”, a scris Gina în ianuarie, în dreptul imaginii în care cântarul îi arăta 65,1 kg.

Gina Pistol, schimbare surprinzătoare de look

Dar scăderea în greutate a fost doar începutul schimbărilor din viața frumoasei Gina Pistol. Aceasta a mers la salon pentru o reîmprospătare a imaginii sale. Vedeta a apelat la ajutorul specialiștilor pentru a avea un păr strălucitor, în nuanțe aurii.

„Cât am stat, Olga? Opt ore? Opt ore mai târziu”, spune Gina într-un Instastory făcut la salon.

După opt ore petrecute la salon, unde părul i-a fost decolorat, i-au fost făcute câteva șuvițe, iar apoi a fost coafată, Gina Pistol a postat rezultatul pe rețelele de socializare. Și s-a declarat extrem de încântată de rezultat. „Îl ador”, a scris ea în dreptul imaginii în care își etalează noul look. De curând, Gina Pistol a revenit și pe micile ecrane, după o pauză de aproape 2 ani.

Comentarii
Adauga un comentariu