Local

Decizia finală a Tribunalului Iași! Cătălin Miron, ginerele primarului de la Ciurea, a fost eliberat – EXCLUSIV

Publicat: 23 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Decizia finală a Tribunalului Iași Cătălin Miron ginerele primarului de la Ciurea a fost eliberat - EXCLUSIV
Tribunalul Iaşi a admis contestaţia formulată de ginerele primarului de la Ciurea

Decizie şocantă a magistraților ieşeni. Ginerele primarului de la Ciurea a fost eliberat. Tribunalul Iaşi a admis contestaţia formulată de ginerele primarului de la Ciurea.

„Instanța admite contestaţia formulată de inculpatul-contestator MIRON CĂTĂLIN, împotriva încheierii penale nr.73 M.P. pronunţată la data de 17.03.2021 de judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Iași, încheiere pe care o desfiinţează integral. Respinge propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi privind pe inculpatul MIRON CĂTĂLIN, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de agresiune sexuală. Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului MIRON CĂTĂLIN, dacă nu este reținut sau arestat în altă cauză. Definitiva”, se arată în sentinţa Tribunalului Iași.

În urmă cu câteva zile un scandal de proporții a izbucnit într-o familie bună din județul Iași. Ginerele primarului din Ciurea a fost acuzat că ar fi abuzat sexual o fetiță de 3 ani. De altfel, Cătălin Miron a și fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzația de agresiune sexuală. Pe de altă parte, primarul Cătălin Lupu susține că totul este o făcătură, iar ginerele său nu a abuzat copila în niciun mod.

„Cumătrii fiicei mele și ai ginerelui meu au acumulat niște frustrări, care au izbucnit acum. A doua zi după presupusul incident ne-au chemat la ei și cred că ne-au înregistrat. Tot ne întrebau: «Ce să facem noi acum? Să mergem la Poliție?!» Probabil că așteptau ca noi să le cădem în plasă și să ne aibă cu ceva la mână. Noi le-am spus să facă ce cred ei de cuviință”, a declarat primarul din Ciurea, Cătălin Lupu.

Primarul din Ciurea spune că situația a fost prezentată greșit în mod intenționat

Cătălin Lupu a susținut că, la mijlocul lunii februarie, în vizită la casa fiicei sale și a ginerelui Cătălin Miron, au venit mai mulți copii, care se jucau la parterul imobilului.

„Copiii se mai adunau acolo să se joace, fiind pandemie cu COVID-19 și tot felul de restricții, ei se mai adunau acolo. Era vorba despre 5-6 copii, printre care și fetița aceasta, de 3 ani și jumătate. În jurul orei 18:00, ginerele meu s-a întors de la serviciu și a mers la etajul I al casei, pentru a face un duș. Între timp, copiii se jucau de-a «v-ați-ascunselea». Deși ar fi trebuit să se joace doar la parter, fetița aceasta a urcat la etajul I, a intrat în cameră și, mai apoi, într-un dressing, pentru a se ascunde.

Asta, fără ca ginerele meu să știe că ea era acolo. Când a ieșit din duș, ginerele a mers la dressing, pentru a-și lua haine, tocmai pentru a se îmbrăca. Când a intrat în dressing, a dat peste fetița asta. El s-a acoperit și ea a plecat la parter, continuând să se joace cu ceilalți copii”, a adăugat primarul din Ciurea.

Adauga un comentariu