Economic Local

Grădinița din comuna Aroneanu va fi reabilitată cu 225.000 de euro

Publicat: 30 mart. 2020

În cursul zilei de mâine, Primăria comunei Aroneanu organizează o licitație pentru reabilitarea și extinderea grădiniței din localitate. Prevederea bugetară a procedurii este de 1.079.167 lei, fără TVA, aproape 225.000 euro. Oferta financiară cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare.

„Obiectul contractului ce rezultă din această procedură este execuția tuturor lucrărilor identificate în documentația de atribuire și include: achiziționarea tuturor materialelor și produselor necesare, a tuturor utilajelor, mijloacelor și echipamentelor necesare pentru execuția lucrărilor, orice activitate sau lucrare provizorie necesară pentru pregătirea șantierului sau orice autorizație necesară contractantului de la autoritățile competente pentru executarea lucrărilor și realizarea activităților și lucrărilor temporare, activități și consumabile necesare pentru execuția lucrărilor și realizarea testărilor”, se arată în caietul de sarcini.
Comentarii
  • O casa de 80-90mp cu tot cu teren in marginea orasului, cu toate utilitatile e 65-70 mii de euro. Cum poate sa ajunga o reabilitate de aproape 4 ori pretul unei cladiri noi. E spalare de bani, hotie la drumul mare. SI asa o va face cu cele mai ieftine materiale.

Adauga un comentariu