Actualitate

Greşeală sau intenţie a autorităţilor în cazul crimelor din Onești? Una dintre victime a fost diagnosticată greşit cu COVID-19, trupul a fost băgat în sac şi sigilat! Este exact bărbatul care a fost rănit de gloanţe

Publicat: 04 mart. 2021
victimele de la Onești din dubla crimă

Autorităţile par să facă greşeli după greşeli în cazul crimelor de la Oneşti. Dacă, iniţial, oamenii legii sunt cei care au greşit atunci când au realizat intervenţia, lucru confirmat şi de ministrul de Interne Lucian Bode, acum e rândul medicilor să facă unele greşeli. Una dintre victimele de la Onești a fost diagnosticată, iniţial, cu COVID-19. Totuşi medicii au revenit asupra informaţiilor, infirmând pozitivarea victimei.

Familia uneia dintre victimele de la Onești lansează acuzaţii deosebit de grave împotriva medicilor care l-au diagnosticat cu COVID-19 pe bărbat. Se pare că bărbatul în cauză suferise de COVID-19 în urmă cu o lună. Din aceste considerente, medicii l-au sigilat într-un sac şi l-au predat familiei. Totuşi, sacul a fost desigilat, firește, asta abia după ce familia a acuzat că bărbatul a fost împușcat de polițiști, reporterii BZI.RO au prezentat în exclusivitate pozele cu trupul victime, iar informația a fost confirmată de ministrul de Interne, Lucian Bode.

”Erau urme ca de la un pistol cu gloanțe de cauciuc. Imediat după ce am aflat că Silviu ar fi putut fi împușcat, la o jumătate de oră, am primit telefon de la servicii funerare, care mi-au spus că are COVID și că l-au sigilat”, spune fratele victimei.

BZI.RO a prezentat imagini în exclusivitate cu trupurile celor doi bărbaţi

BZI.RO a prezentat imagini în exclusivitate cu trupurile celor doi bărbaţi ucişi de criminalul de la Onești. Pe trupul unuia dintre victime se poate vedea ceea ce, la prima vedere, par a fi urme de gloanțe. După ce imaginile au ajuns în spaţiul public, ministrul Lucian Bode a confirmat faptul că una dintre victime a fost împuşcată de cei care au realizat intervenţia.

„Eu am solicitat date şi vă asigur că ştiu, în acest moment, cum s-a folosit muniţia şi în ce condiţii au ajuns acele gloanţe neletale în corpul victimei. Au explicat şi vor explica şi în fata organelor de anchetă care a fost poziţia de tragere, unde era poziţionata victima. Eu am văzut toate aceste detalii şi sunt convins că anchetele în derulare vor lămuri acest lucru”, a declarat ministrul Lucian Bode la Realitatea Plus.

Afirmaţiile făcute de ministrul Lucian Bode contravin datelor transmise de șeful SIAS care a negat faptul că poliţiştii ar fi împuşcat şi victimele

”Nu, gloanţele de cauciuc și nici una dintre munițiile folosite nu au atins victimele. Victima de 36 de ani prezintă doar plăgi înjunghiate. S-au folosit concomitent cele două tipuri de muniție”, a declarat Alexandru Scurtu, șef SIAS.

Comentarii
  • Doamneeeeee, va dați seama în ce tara cu oameni de kakat trăim? Uite asa se fofileaza ghiolbanii de bugetari, iau salarii pe munca la mișto, în timp ce privații se spetesc sau rămân fără serviciu! Dacă știu bugetarii ca nu pățesc NIMIC NICIODATĂ, normal ca sunt…… criminali!

  • Deci politistii sunt niste mincinosi incepand cu ministrul care dormea pe bancheta din spate. De fapt este un pleonasm, politia minte cum exista.

Adauga un comentariu