Local

Groază! Femeie bătută până la avort! Soțul, trimis în judecată de procurori!

Publicat: 30 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Groază Femeie bătută până la avort Soțul trimis în judecată de procurori

Procurorii ieșeni l-au trimis în judecată pe un ieșean de 37 de ani. Acesta este acuzat că și-a bătut nevasta însărcinată în luna a opta. Femeia a născut fătul mort. Ambulanța a fost anunțată abia după șapte ore de la incident

Un individ va fi nevoit să dea socoteală în fața instanței, după ce a fost acuzat că și-a bătut nevasta până ce femeia a avortat. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus trimiterea în judecată a lui Nechita Sfecliș (de 37 de ani), pentru tentativă la omor calificat asupra unui membru de familie. Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal, după care magistrații vor asculta ce au de spus procurorii și inculpatul, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Ambulanța, chemată după șapte ore

Anchetatorii ieșeni au afirmat că tragicul incident a avut loc pe data de 7 noiembrie 2019, în jurul orei 18:00.

„Pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice, inculpatul a inițiat un atac asupra soției sale, însărcinată în luna a opta, căreia i-a aplicat multiple lovituri cu pumnii peste față, cap și peste corp, precum și cel puțin șase lovituri cu picioarele în abdomen. Acest lucru i-a cauzat victimei nenumărate leziuni – echimoze, tumefacții, plăgi – la nivelul feței și capului, mâinilor, abdomenului, coapselor, gambei și genunchilor, fractură de piramidă nazală, luxație de cot stâng, dar a și declanșat nașterea fătului mort, din cauza hemoperitoneului, consecință a plăgii hepatice, toate acestea fiind leziuni grave care i-au pus viața în primejdie persoanei vătămate”, a declarat ieri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Potrivit acesteia, procurorul criminalist a reținut că intenția de a ucide a rezultat din multiplele lovituri aplicate și intensitatea lor, în regiunile vitale ale corpului vulnerabil al victimei, din atitudinea inculpatului după săvârșirea faptei, în sensul că și-a abandonat soția, care a sângerat puternic, fără a-i acorda ajutor sau a cere ajutor pentru ea, ci, dimpotrivă, spunându-i că singura variantă ar fi fost păstrarea secretului agresiunii și conviețuirea în continuare, intervenția unei ambulanțe fiind solicitată după aproximativ șapte ore.

Adauga un comentariu