Local

Grozăvie! Nervos pe socrii care nu îi respectau dorințele, a pus mâna pe o bară din fier și i-a bătut cu cruzime

Publicat: 21 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Grozăvie Nervos pe socrii care nu îi respectau dorințele a pus mâna pe o bară din fier și i-a bătut cu cruzime
Claudiu Budu este din comuna ieșeană Comarna și a vrut să scape de socrii, care-i făceau zile ,,fripte”, lovindu-i cu bestialitate

Grozăvie la Iași! Un tânăr nervos pe socrii care nu îi respectau dorințele a pus mâna pe o bară din fier și i-a bătut cu cruzime. Femeia a ajuns în stare gravă la spital

Claudiu Budu este din comuna ieșeană Comarna și a vrut să scape de socrii care-i făceau zile fripte, lovindu-i cu bestialitate. Mai întâi a început cu bărbatul pe care l-a lovit atât cu pumnii, cât și cu picioarele în zona abdominală, iar mai apoi a continuat cu femeia căreia era să-i rupă toate degetele! Agresorul a ajuns în fața anchetatorilor.

Nervos pe socrii care nu îi respectau dorințele, a pus mâna pe o bară din fier și i-a bătut cu cruzime

Claudiu Budu a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, după ce și-a bătut cu bestialitate socrii! Inițial, a vrut să-i învețe doar o lecție, dar a întrecut măsura.

„La data de 04.03.2022, în jurul orei 17:30, inculpatul i-a agresat fizic pe socrul său, în sensul că l-a lovit cu pumnul în zona gurii și i-a aplicat două lovituri cu piciorul în zona abdomenului, provocându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr de 7-8 zile de îngrijiri medicale, și pe soacra sa, în sensul că a lovit-o cu o bară de fier beton în zona degetelor de la mâna dreaptă, provocându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr de 30-35 de zile de îngrijiri medicale”, au declarat judecătorii ieșeni.

Ce s-a întâmplat cu individul

Individul a fost la un pas de a primi o pedeapsă, dar socrii și-au retras plângerea, motiv pentru care Claudiu Budu a scăpat fără nicio sancțiune, iar procesul penal se va încheia.

„În temeiul art. 396 alin. 6 C. proc. pen. raportat la art. 16 alin. 1 lit. g) C. proc. pen., încetează procesul penal privind pe inculpatul sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, prev. de art. 193 alin. 2 C. pen. ca  urmare a retragerii plângerii prealabile”, au adăugat anchetatorii.

Iată că a scăpat de închisoare ginerele care a fost nervos pe socrii săi și a pus mâna pe o bară din fier, lovindu-i cu cruzime.

Adauga un comentariu