Actualitate

H.D. Hartmann în studioul BZI LIVE, despre cuconetele de la Bruxelles cu vestimentație de mii de euro: Ne rânjesc și ne cer nouă să facem economie

Publicat: 16 sept. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
H.D. Hartmann în studioul BZI LIVE despre cuconetele de la Bruxelles cu vestimentație de mii de euro Ne rânjesc și ne cer nouă să facem economie
H.D. Hartmann în studioul BZI LIVE

Celebrul analist politic H.D. Hartmann a venit pentru prima oară în Studioul BZI LIVE, vineri, 16 septembrie. Alături de moderatorul emisiunii, Valentin Huțanu, analistul americano-român a vorbit despre îndrăzneala și opulența de care au dat dovadă doamnele de la Bruxelles zilele trecute.

„Asemenea poze nu trebuie să existe! Nu ai voie asemenea poze!”, a spus H.D. Hartmann

H.D. Hartmann în studioul BZI LIVE

Aflat pentru prima oară în Studioul BZI LIVE, H.D. Hartmann a vorbit despre atitudinea doamnelor de la Bruxelles de zilele trecute.

„Are bani, fetili, are bani! Ele râd de mama focului de statele europene după ce le spun să intre câte doi în duş. Nu ştiu de ce râd, eu aş plânge. Şi nu ştiu de ce sunt atât de elegante. Eu cred că multă modestie le trebuie. Nu trebuie să apară în haute couture când le cer oamenilor să facă economie. Nu ai voie să apari cu piese vestimentare de 10 mii de euro!

Doamna Vălean e părtaşă la această mizerie!

Ursula trebuie să ne explice cum e cu milioanele de vaccine, cum e cu făina din greier şi restul. Trebuie să ne explice de ce nu avem trenuri în România de când e ea comisar.

Doamna Zelenska dădea acum 2 săptămâni ordine pentru poporul britanic, că de ce suferă de pe urma războiului, că la ea în ţară se moare.

Acest dublu limbaj al acestor cucoane. Păi nu vă e ruşine? Tu obligi la economie și tu porţi doux pieces?

În Donetsk şi Luhansk trebuie să ne spună, cum prietenii lu’ cucoana asta arestau biserici.

Asemenea poze nu trebuie să existe! Nu ai voie asemenea poze!

Nu contează cum te cheamă. Aceste doamne nu au voie să râdă când copiii vorbitori de limba rusă sunt omorâţi.

Nu poți să spui că eşti bun pentru că lupţi împotriva Rusiei. Aici e marea minciună. Valorile europene nu înseamnă Bandera, corupţie, naţionalism. Asta e rusofobie.

Doar pentru că lupţi împotriva Rusiei să poți să intri în UE? Asta e distrugerea UE. Nu e correct. E rusofobie.

Nu există nici un alt calcul, nu există valori. Astea sunt minciuni.

Dar ucrainenii când au ucis vorbitorii de limba rusă, sau minorităţile de origine română, nu erau răi?”, a spus H.D. Hartmann

H.D. Hartmann: „Cuconițele care întorc adevărul şi îl spun invers”

Celebrul analist politic a vorbit de asemenea și despre situația războiului din Ucraina în acest moment.

„Încă suntem în perioada de realizare a unui audit. Eu nu văd unde să se ducă ucrainenii, nu văd trupele de exploatare a momentului, trupele de cimentare a acestei exploatări. Momentan nu îi vede nimeni. Dacă ai făcut o contraofensivă doar ca să demonstrezi ceva, e un calcul cinic şi iresponsabil pentru conducerea de la Kiev.

Sub nici o formă nu realizez ce se întâmplă cu adevărat. Ruşii încă îl sprijină pe Putin. Peste 6 luni, lumea se va plictisi de război şi vor începe să se simtă aceste sancţiuni.

Sigur că nu o să se spele 5 minute, sau să facă baie cu un prosopul umed. Rusului îi place să se ducă în Occident, şi o să înceapă să se vadă efectele. E nevoie de timp să se simtă această disipare. Şi populaţia rusă va fi lovită din plin.

Şi atunci Putin va trebui sa dea niște explicaţii pentru acest insucces. Dar la un moment dat va trebui să ai puterea să îţi ţii acest teritoriu.
Acest tip de război a dus la o îndârjire, la o ridicalizare a poziţiilor ucrainene.

Nici ucrainenii nu erau sfinţi de biserică. Eu nu cu naziştii din Ucraina vreau să înving Rusia!

URSS a învins hitlerismul dar apoi a ocupat jumătate de Europa. Tendinţa asta de a ascunde sub preş toată această mizerie din Europa.

Aceste bâlbâieli ale democraţilor de la Bruxelles, nu poți să îţi ascunzi rusofobia care este de tip mercantilist. Ci pentru că au avuţii pe acre tu ca Europă occidentală le vrei.

Ucraina nu are nici o valoare europeană, nu poți să îmi spui că de asta trebuie să o apărăm.

Şi oricât mi-ar zice mie legitimii de la Bruxelles că nu sunt european, ci doar am valori europene… am căzut în partea cealaltă, foarte mulţi intelectuali din Occident, oamenii încep să spună că ruşii au dreptate.

Şi ăştia de la Bruxelles au făcut nişte greşeli fatale şi confuzii. Pentru că nu poţi învinge Rusia cu Bandera pe ziduri.

Contraofensiva ucraineană a fost sub semnul crucii. Aloo, în lumea asta, creştinii sunt minoritari!

Este de fapt lupta între 2 armate autoutilitariste”, a conchis H.D. Hartmann.

Celebrul analist politic H.D. Hartmann a venit pentru prima oară în Studioul BZI LIVE, vineri, 16 septembrie.

Comentarii
  • Personal cred că aveți mare dreptate, dar mai cred că predicați ca Moise în pustiu! Habar nu am dacă cine trebuie să audă aude sau dacă doar o singură voce este suficientă!? Cum să ne facem vocile auzite? Suntem mai mulți
    , cu siguranță !!!!!

Adauga un comentariu