Actualitate

H. D. Hartmann în studioul BZI LIVE: Europenii sunt inconștienți. Practic au blocat NS1 și au condamnat Europa să stea în frig

Publicat: 15 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
H. D. Hartmann în studioul BZI LIVE Europenii sunt inconștienți. Practic au blocat NS1 și au condamnat Europa să stea în frig
H. D. Hartmann la BZI LIVE

Analistul, jurnalistul și profilerul H. D. Hartmann a fost prezent în cadrul emisiunii-dialog BZI LIVE alături de moderatorul emisiunii, Valentin Huțanu și au analizat problema spațiului energetic european aflat în criză.

H. D. Hartmann în studioul BZI LIVE

Fiind invitat în cadrul ediției săptămânale a emisiunii-dialog din studioul BZI LIVE, din data de 15 iulie, analistul, jurnalistul și profilerul H. D. Hartmann a vorbit despre blocarea NS1.

„NS1 a fost şi este o superbitate. Teatrul absurdului. Ţevile alea de gaz au nevoie de o turbină, care împinge gazul pe ţeavă, altfel am sufla noi. Una dintre aceste turbine enorme s-a stricat. A fost demontată, etc., şi trimisă la Siemens în Canada. În octombrie anul trecut asta. În februarie 24 a început războiul şi s-au dat sancţiuni. Fraierii, după ce au băut bere la Berlin, au pus şi produse tehnologice sub sancţiuni. Şi Canada, care este o dictatură socialistă, a spus Germaniei că nu îi mai da turbina înapoi. Şi automat, acum, traficul de gaz a fost mai mic. Bineînţeles că Olaf a zis că asta e decizie politică şi îi pedepsesc ruşii. Dar de fapt, turbina aia mică nu face faţă, spre deosebire de cum funcționa acea turbină rămasă în Canada.

Apoi, Canada a fost dat în judecată de o organizaţie neonazistă, că au încălcat sancţiunile internaţionale. În timp ce, în Germania se anunţă raţionalizarea consumului la apartamente. Cât de nocivă a putut să ajungă UE!

Această alianţă între progresismul marxist şi neonazismul, acest tip de alianţă crează acest tip de nocivitate ideologică.

Atacurile nu sunt numai de la decadenţii de la Paris, Berlin sau Londra. Iată unde s-a ajuns cu decadența!

Germania fără acea turbină nu are gaz la iarnă.

De ce Finlanda şi Suedia pot să intre în NATO şi Ucraina nu?

Nocivitatea unirii dintre progresismul de tip USR şi neonazismul. Şi problema e că trag şi România şi alte state, care nu sunt proaste. Şi din nefericire, cădem. Pentru că avem un premier care spune că România nu produce motorina şi un şef de stat care se vrea la NATO şi un Trabucel care dă o zonă de arie protejată unui alt popor pentru a fi exploatată”, a spus H. D. Hartmann.

H. D. Hartmann: „Că s-a certat neamţu cu Rusia, nu trebuie să plătesc eu ca Românie”

H. D. Hartmann a adus în discuție și faptul că Germania a propus raționalizarea gazelor, și nu pentru firmele mari, ci pentru poporul de rând.

„Şeful neamţ a propus ieri că toate depozitele de gaze al UE să fie împărţiţi la toţi membrii. Asta vrea nemțalău de la EPP, să ia gazul tuturor celor care au cumpărat pe banii lor şi să îl dea occidentului, în numele valorilor. Păi ce e aici, cooperativă agricolă? Am intrat în Uniunea ca să ne ia Europa gazele? Că s-a certat neamţu cu Rusia, nu trebuie să plătesc eu ca Românie. El lua gazul mai ieftin şi ni-l vindea nouă de 5 ori mai scump. Germania nu a fost solidară când a venit vorba de drepturile omului, a fost hegemonică.

Germania vrea să aibă un război proxi cu Rusia. Acest neamţ de la EPP asta propune, şi ministrul ungar a răspuns, că ce au cumpărat cu baniii lor, este al lor.

De la Bucureşti, s-a văzut reacţia. Am dat Viscri ucrainenilor. Dacă era să cerem noi de la Europa, nu ne adea nimic, ori ne dădea de 10 ori mai scump.

Lui Draghi i-a plecat partidul de naţionalişti, exact cum a păţit şi USR-ul. Italia chiar nu are de unde lua gaze, nu au ţevi. Italia şi Franţa nu au ţevi, nu sunt conectaţi. O ţeavă de acest gen durează 15 ani.

Noi depindem de petrolul caspian, 78%.

Ucraineanul nu ştie ce îl aşteaptă, pentru că vor pune o presiune pe ei să dea teritoriile. Şi deja cred că se discuta asta.

Nici Draghi, nici neamţul nu va suferi. Nici Scholz. Ocidentul este absolut decadent astăzi. Ca tu să laşi că jumătate din piaţa imobiliară din Germania să fie doar din chirii…

Cât de nesimţit să fii tu, Macron, să minţi în felul ăsta? La sobriete energetic. Dar ce, vă îmbătaţi cu petrol?

Progresismul de pe Google, progresismul de pe Facebook. Distrugeţi locurile de muncă, în numele veveriţei cu coadă roşie. Progresismul care a invadat ca o ciumă Europa şi Statele Unite”, a conchis H. D. Hartmann.

Reamintim faptul că analistul, jurnalistul și profilerul H. D. Hartmann este prezent în fiecare vineri în cadrul emisiunii BZI LIVE, alături de moderatorul emisiunii, Valentin Huțanu.

Adauga un comentariu